Utorak, 20/02 - Fudbal, Engleska, Liga 1
20/02Cambridge United vs Bolton VonderersUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
05/02/2024 21:22
Engleska treća liga polako ali sigurno ulazi u svoju završnu fazu, a za vas smo ovog puta pripremili meč između Kembridža i Boltona. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Kembridž

Fudbaleri Kembridža igraju dosta dobro u poslednje vreme, pa je tako ova ekipa na četiri poslednja susreta u trećem po kvalitetu rangu engleskog fudbala bez poraza, a u tom periodu je ovaj tim ostvario dva trijumfa i dva remija.
Ipak, u ovom trenutku se Kembridž nalazi na četrnaestom mestu na tabeli što znači da ovaj tim praktično nema ozbiljnih šansi da se domogne plasmana u plej-of.
Inače, u prošlom kolu je ovaj tim slavio na gostovanju kod Šruzberija, kada je bilo 1:2.

Bolton

Bolton godinama unazad tavori u nižim ligama, iako je ovaj klub u jednom periodu imao i te kako zapažene partije u Premijer ligi, a bila je to ona sjajna generacija koju su predvodili Ivan Kampo i Džej Džej Okoča.
Primarni cilj Boltona će naravno biti povratak u Čempionšip, a u ovom trenutku se ovaj tim nalazi na trećem mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na drugoplasirani Derbi Kaunti, a poznato je da će na kraju dve najbolje prvolasirane ekipe izboriti plasman dalje.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala na svom terenu protiv Barnslija, kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Domaćin igra sjajno u poslednje vreme, dok su gostima neophodni bodovi u borbi za plasman u viši rang i sve ukazuje na to da će nam ovaj duel doneti dosta pogodaka pa vam savetujemo da se oprobate sa igrom 3+ uz kvotu 2.05 u Meridianu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.