Sreda, 14/02 - Fudbal, Škotska, Premijeršip
14/02Rendžers vs Ros KauntiPoluvreme/Krajtip: 1/1
8 / 10 Ulog
13/02/2024 13:43
Škotski Premijeršip polako ali sigurno ulazi u svoju završnu fazu, a ovog puta smo za vas pripremili duel između Rendžersa i Ros Kauntija. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Rendžers

Fudbaleri Rendžersa igraju na veoma visokom nivou ove sezone, a trenutno se popularni Policajci nalaze na drugom mestu na tabeli uz tri boda viška u odnosu na prvoplasirani Seltik, ali i meč manjka u odnosu na aktuelnog šampiona Škotske.
Na poslednjih pet susreta u škotskom šampionatu tim sa Ajbroksa je ostvario isto toliko trijumfa.
Poslednji u nizu se desio u prošlom kolu kada je Rendžers slavio na svom terenu protiv Aberdina, a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Ros Kaunti

Što se tiče Ros Kauntija, trenutno je ova ekipa stacionirana na pretposlednjem mestu na tabeli uz samo 19 osvojenih bodova i kako sada stoje stvari neće biti nikakvo iznenađenje ako ovu simpatičnu ekipu naredne sezone gledamo u drugom po kvalitetu rangu škotskog fudbala.
Na pet poslednjih mečeva u prvenstvu fudbaleri Ros Kauntija su ostvarili samo jedan remi uz čak četiri poraza, što je zaista previše.
Inače, u prošlom kolu je pretposlednji tim na tabeli poražen na gostovanju kod Madervila sa više nego ubedljivih 5:0.

Naš predlog

Sve osim pobede Rendžersa bi bila prava senzacija, a kako ovaj trijumf Policajcima donosi i deobu prvog mesta na tabeli, za očekivati je da domaćin od samog starta meča krene silovito ka golu Ros Kauntija, pa vam savetujemo da se oprobate sa prelazom 1-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.36.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.