Sreda, 14/02 - Fudbal, Češka, 1. Liga
14/02Karviná vs Pardubice1X2tip: X
6 / 10 Ulog
13/02/2024 20:09
Ekipa Karvine će u okviru 18. kola Fortuna lige Češke ugostiti ekipu Pardubica. Meč je na programu od 17 časova.
Karvina

Već godinama unazad Karvina vodi bitku za opstanak i nekako se čini da su na to u ovom klubu navikli. Isti slučaj je i ove sezone, pošto trenutno zauzimaju 14. mjesto na tabeli sa 15 osvojenih bodova, 2 boda više od poslednjeplasiranih Budejovica. U poslednjoj utakmici posle povratka sa zimske pauze upisali su ubjedljiv poraz na domaćem terenu od vodeće Sparte rezultatom 0:3. Sa 12 poraza tim su koji je najviše puta ove sezone poražen.

Pardubice

Ekipa Pardubica je sa 19 osvojenih bodova na samo jednom mjestu iznad svog protivnika. U poslednje vrijeme su zaigrali značajno bolje, te su tako vezali 2 uzastopna trijumfa. U poslednjem kolu po povratku sa zimske pauze upisali su pobjedu na veoma teškom gostovanju kod ekipe Slovacka rezultatom 1:2. To je bio njihov peti trijumf ove sezone, a pored toga upisali su još 4 remija i 10 poraza. Sa 17 postignutih golova predstavljaju najneefikasniju ekipu u čitavoj ligi.

Prijedlog

Mišljenja smo da je riječ o ekipama sličnog kvaliteta, pa vam prema tome predlažemo da pokušate sa igrom X po kvoti 3.30 u MaxBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.