Utorak, 05/03 - Fudbal, Engleska, Liga 1
05/03Barnsli vs Bolton Vonderers1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
04/03/2024 19:17
Zaostala utakmica Lige 1 ispostavilo se da je direktni okršaj za plasman u Čempionšip. Utakmica se igra u utorak u 20.45.
Barnsli

Utakmicu protiv Boltona Barnsli je trebalo da igra u okviru 13. kola. Tada je meč odložen i termin je pronađen tek sada, kada je odigrano već 36. kola. Domaćin se nalazi blizu plasmana u Čempionšip, Barnsli je pred ovaj meč na 4. mestu sa samo tri boda manje od drugoplasiranog Derbi Kauntija. Ovnovi imaju čak dve utakmice više odigrane od Barnslija i eto prilike da dođe do rokade na drugom mestu. U viši rang direktno idu dva prvoplasirana tima, sada je ubedljivo prvi Portsmut ali ima da se igra još deset kola pa bi, hipotetički, i to moglo biti promenjeno. Barnsli je bez poraza već šest kola, u tom intervalu imaju četiri pobede i dva remija, a trenutno su u seriji od tri vezana trijumfa. U subotu su slavili u Vajkombu, a pre toga su dobili Derbi Kaunti na svom terenu.

Bolton

Vonderersi su na deobi drugog mesta sa Derbi Kauntijem ali sa utakmicom manje odigranom od Ovnova iz Derbija. To je ovakj meč sa Barnslijem koji je trebalo da se igra u ranu jesen ali je tada odložen zbog obaveza ovih klubova u EFL kupu. U međuvremenu i Bolton i Barnsli su igrali dobro i jedni su od glavnih kandidata da se direktno plasiraju u drugu ligu uz trenutno vodećei Portsmut. Bolton igra pomalo promenjivo u poslednje vreme. Ovaj tim je u subotu slavio pobedu nad Kembridž Junajtedom na svom terenu ali je pre tog trijumfa imao dva vezana poraza. Oba poraza stigla su na utakmicama na strani, prvo u Blekpulu a onda i Viganu. To je zabrinulo navijače koji žele da svoje ljubimce ponovo vide u Čempionšipu iz koga su ispali zbog velikih finansijskih problema pre tri godine. Sada je situacija stabilna i vreme je da se Vonderersi, za početak, vrate u Čempionšip.

Predlog

Zanimljivo je da su se ove dve ekipe prvo sastale u okviru drugog dela prvenstva a tek ih sada očekuje utakmica iz prvog dela. Taj meč u Boltonu odigran je pre mesec dana i završen je remije 1:1. Trenutno je Barnsli u nešto boljoj formi i to nas je opredelilo da predložimo njihov trijumf. Za jedinicu se u kladionici SuperBet dobija koeficijent 2.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.