Sreda, 20/03 - Fudbal, Japan, J.League 2
20/03Tokushima Vortis vs Renofa YamaguchiUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
18/03/2024 18:38
Japanska druga liga se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta pripremili meč između Tokušime i Jamagučija. Početak ovog duela je zakazan za 07:50h.
Tokušima

Fudbaleri Tokušime nisu na najbolji mogući način startovali u ovogodišnjem izdanju japanske druge lige.
Naime, ova simpatična ekipa je šampionat otvorila sa tri vezana poraza, i to protiv Kofua, Kagošime i Akite, uz konstataciju da je na premijeri sezone ovaj tim doživeo baš težak poraz na domaćem terenu od Kofua kada je bilo 1:5.
Ipak, u prošlom kolu je Tokušima konačno došla do trijumfa i to na gostovanju kod Mita kada je bilo 1:2, što je u ovom trenutku dovoljno za osamnanestu poziciju na tabeli.

Jamaguči

Što se tiče Jamagučija, ova ekipa je nakon četiri odigrana kola stacionirana na četrnaestom mestu na tabeli, uz četiri osvojena boda.
Sve je krenulo od remija u prvom kolu u gostima kod Jokohame, da bi nakon toga Jamaguči za sada ostvario svoj jedini trijumf u šampionatu i to na svom stadionu protiv Akite, kada je bilo 2:0.
Nažalost, nakon toga je ova ekipa vezala dva neuspeha, i to prvo na gostovanju kod Okajame, a nakon toga i na svom stadionu u prošlom kolu kada je Nagasaki slavio sa 0:1.

Naš predlog

Mečevi Tokušime na domaćem terenu nam uglavnom donose dosta pogopdaka, a sva je prilika da bi to mogao da bude slučaj i ovog puta zbog čega vam savetujemo da se oprobate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 2.14.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.