Utorak, 26/03 - Fudbal, Međunarodni, Međunarodne prijateljske utakmice
26/03Rumunija vs KolumbijaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
25/03/2024 17:48
Utakmica između Rumunije i Kolumbije igraće se na neutralnom terenu u Španiji. Meč u Madridu na programu je u utorak od 20.30.
Rumunija

Čini nam se da dolaze bolji dani za rumunski fudbal. Možda ova nova generacija nema kvalitet one nekadašnje predvođenje Hadžijem, Popeskuom i Radučojuom ali četvrto mesto na Evropskom prvenstvu za mlade nešto znači. Tu je i sin legendarnog Hadžija ali i sijaset mladih i perspektivnih igrača. Uspeli su da se plasiraju na Evropsko prvenstvo i to tako što su osvojili prvo mesto u svojoj kvalifikacionoj grupi. Iza sebe su ostavili Švajcarsku, Izrael, Belorusiju... pa nam se čini da ni grupa nije bila previše zahtevna. Mnogo će im teže biti na EURU u Nemačkoj gde će morati da igraju protiv Belgije i Slovačke, dok čekaju još jednog rivala. Prvi kontrolni meč nije bio uspešan, pre nekoliko dana su na svom terenu u Bukureštu igrali nerešeno protiv Severne Irske.

Kolumbija

Ova južnoamerička selekcija se nalazi na mini turneji po Evropi, tačnije nalaze su u Španiji. Pre nekoliko dana su igrali baš protiv Crvene furije i uspeli da pobede jednu od najboljih selekcija sa Starog kontinenta. Sada će ponovo igrati u španskoj prestonici, ali će im rival biti reprezentacija Rumunije, još jedna koju ćemo gledati na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Što se Kafeterosa tiče oni dobro guraju u kvalifikacijama za Mundijal u Severnoj Americi i ne sumnajmo da će igrati u SAD; Meksiku i Kanadi za dve godine. Nije ih bilo u Kataru i to je bio težak udarac za fudbal u Kolumbiji. Ova reprezentacija nije poražaena više od dve godine i poslednji put ih je savladala Argentina početkom 2022. godine u kvalifikacijama za Mundijal u Kataru. Na šest utakmica u novim mundijalskim kvalifikacijama Kolumbija je 3 puta pobedila i 3 puta remizirala.

Predlog

Poslednji duel između Rumunije i Kolumbije završen je rezultatom 0:0. To je bilo pre punih 18 godina, a prethodna dva su igrana na Mundijalima, prvo u SAD a onda i u Francuskoj. Oba su dobili Rumuni. Ne očekujemo goleadu u ovom meču na neutralnom terenu i naš predlog je igra 0-2 gola. Za ovaj tip kvota je 1.72 u kladionici Mozzartbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.