Sreda, 27/03 - Fudbal, Nemačka, Regional Liga
27/03Meuselwitz vs Babelsberg1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
26/03/2024 13:23
U zaostaloj utakmici nemačke četvrte lige Severoistok sastaju se dve ekipe koje nemaju briga u finišu sezone. Meč je na programu u sredu od 18.30.
ZFC Mozlevic

Domaći tim je igrao promenjivo tokom sezone ali njegove ambicije i nisu bile velike. Opastanak je bio jedini cilj i do njega će doći bez velikih problema pošto iz lige ispada samo jedna ekipa. Čini namse da bi nemačke niže lige mogle da dožive određene promene u organizaciji i da bi bar prve četiri trebalo da budu savezne, odnosno nešto kao u Engleskoj, a da od pete na niđe to budu amaterske. Ovako u Regionalnim ligama igra se previše utakmica bez značaja i to sigurno ubija draž. Prolaznost je mala, samo prvi ide u viši rang a samo poslednji u niži, tako da ostatak lige igra mnogo utakmica bez motiva. Tako je i sada pred kraj prvenstva za Mozlevic. Ovaj tim je na niskom 13. mestu ali sa 13 bodova više od poslednjeplasirane Hanze, tačnije drugog tima ekipe iz Roštoka.

Babelzberg

Gosti su igrali mnogo bolje ali nemaju realnih izgleda da se bore za ulazak u treću ligu. Mada je Babelzberg na visokom 4. mestu, zaostatak za vodećim Grajfsvaldom je 12 bodova, a teško je očekivati da to nadoknade čak i da pobede ovaj meč i smanje razliku na devet bodova. Babelzberg je u tri poslednja kola dva puta pobedio i jednom izgubio. Taj poraz je stvarno bio šokantan jer su na svom terenu izgubili od drugog tima Herte iz Berlina, ekipe koja je tek na 15. mestu na tabeli. Odmah su se ispravili i osvojili sva tri boda protiv Kemnicera. Na četiri odigrana meča na strani, u drugom delu sezone, Babelzberg je pobedio samo jednom i tu treba tražiti razloge za to što se ne bore za prvo mesto.

Predlog

U prvom delu sezone Babelzberg je pobedio Mozlevic, a to je uradio i u oba meča u prošloj sezoni. Jasno je da su kvalitetniji tim i da bi mogli do još jednog trijumfa u međusobnim duelima. Naš predlog je dvojka za koju se u kladionici SuperBet dobija koeficijent koji iznosi 2.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.