Četvrtak, 28/03 - Fudbal, Paragvaj, Primera Division
28/03Tacuary vs Sportivo Ameliano1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
27/03/2024 08:47
Posle baš dosta vremena smo za vas pripremili jedan duel iz paragvajskog šampionata, a ovog puta se radi o meču između Takuarija i Amelijana. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 23h.
Takuari

Fudbaleri Takuarija nisu na najbolji mogući način započeli ovaj šampionat, međutim, kako vreme prolazi, deluje da ova ekipa pruža sve bolje partije.
Naime, u ovom trenutku se Takuari nalazi na osmom mestu na tabeli a nakon nekoliko vezanih mečeva bez trijumfa, ova ekipa je u dva poslednja kola ostvarila isto toliko pobeda.
Prvo je Takuari bio bolji na gostovanju kod Sero Portenja kada je bilo 0:1, da bi nakon toga ovaj tim u prošlom kolu savladao i Nasional iz Asunsiona na gostovanju, i to istim rezultatom.

Amelijano

Što se tiče Amelijana, trenutno je ova ekipa stacionirana na šestom mestu na tabeli i kada se podvuče crta deluje da makar za sada svi u klubu imaju dosta razloga za zadovoljstvo.
Do sada je ova simpatična ekipa odigrala deset susreta u ovogodišnjem izdanju paragvajskog šampionata i ostvarila četiri trijumfa, isto toliko poraza uz dva remija.
Inače, u prošlom kolu je Amelijano ostvario veoma važan trijumf na svom stadionu protiv Sol de Amerike, a taj meč je završen rezultatom 2:1.

Naš predlog

Kao što smo već napomenuli, Takuari igra fantastično u poslednje vreme i mišljenja smo da će ova ekipa sa serijom sjajnih rezultata nastaviti i na ovom duelu protiv Amelijana, pa vam hrabro preporučujemo da se fokusirate na jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 2.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.