Nedelja, 07/04 - Fudbal, Češka, 1. Liga
07/04Sparta Prague vs Mladá BoleslavPoluvreme/Krajtip: 1/1
7 / 10 Ulog
07/04/2024 00:01
Sparta će u okviru 27. kola Fortuna lige Češke dočekati ekipu Mlade Boleslav. Utakmica je na programu od 18 časova.
Sparta Prag

Tim iz Praga je mnogo godina radio kako bi se klub stabilizovao i konačno vratio na veliku scenu u Češkoj, kojom su dugo godina vladali Vikorija iz Plzenja i gradski rival Slavija. Međutim poslednjih godina Sparta bilježi odlične rezultate, a trenutno su drugi na tabeli sa samo 2 boda zaostatka u odnosu na Slaviju, ali ukoliko budu slavili u ovom meču vratiće se na lidersku poziciju. Nakon nešto slabijih rezultata uzrokovanih nastupanjem u Evropi, uspijeli su da upišu 2 vezana trijumfa, od kojih je poslednji bio protiv Budejovica sa 0:1.

Mlada Boleslav

Ekipa Mlade Boleslav je nakon 26 odigranih mečeva na sjajnoj 5. poziciji na tabeli sa 39 osvojenih bodova, bod manje od četvrtoplasirane Opave. U poslednje vrijeme igraju u veoma dobroj formi, pa na poslednjih 5 mečeva ne znaju za poraz. U poslednjem kolu su slavili protiv Zlina na domaćem terenu, dok su prije toga slavili protiv Sigme. U gostima igraju dosta slabije, pa tako na poslednjih 5 gostovanja imaju 3 remija i 2 poraza. U prvom meču su slavili protiv Sparta i to sa 3:1.

Prijedlog

Mišljenja smo da će Sparta od starta ovog meča krenuti ka golu protivnika, pa predlažemo da pokušate sa prelazom 1/1 po kvoti 1.85 u PrimoBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.