Utorak, 30/04 - Košarka, Međunarodni, Euroleague
30/04Olympiakos Piraeus vs FC Barcelona1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
30/04/2024 00:21
Olimpijakos će u okviru trećeg meča četvrtfinala dočekati ekipu Barselone. Utakmica je na programu od 20 časova i 30 minuta.
Olimpijakos

Tim iz Pireja je već u prvom meču u Blaugrani uspio da uzmi željeni brejk, te sada imaju sve u svojim rukama i naredna 2 meča se igraju u njihovoj dvorani. Nakon uvodnog brejka, u drugom meču su ponovo dobro isparirali ali su na kraju ipak poraženi sa 8 razlike. Dobra vijest za crveno bijele je što su pojedini igrači uspijeli da se oporave od lakših povreda, te informacija da će kapiten Papanikolau ponovo zaigrati na parketu.

Barselona

Nije Barsa dobro izgledala na samom startu ove serije, pa su zahvaljujući lošem izdanju odmah na startu poraženi, čime su sebi značajno zakomplikovali situaciju. Nakon toga su suzbili redove i na težak način uspijeli da izjednače u seriji. Sada će imati dosta tešku situaciju na paklenom gostovanju i prosto će svi morati maksimalno da se potrude nebili seriju vratili u Španiju. Za vikend su poraženi u ACB ligi od Andore a večeras će imati na raspolaganju sve svoje igrače.

Naš prijedlog:

Mišljenja smo da je domaći tim bliži trijumfu, pa vam predlažemo jedinicu po kvoti 1.55 u MaxBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.