Četvrtak, 02/05 - Košarka, Međunarodni, Euroleague
02/05Olympiakos Piraeus vs FC Barcelona1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
01/05/2024 20:03
Olimpijakos će u okviru četvrtog meča četvrtfinala Evrolige dočekati ekipu Barselone. Utakmica je na programu od 18 časova i 45 minuta.
Olimpijakos

Ekipa iz Pireja je u prvom meču ove serije uspijela da uzme željeni brejk u Barseloni, da bi potom u drugom meču bili poraženi u tijesnoj završnici. Međutim prije samo 2 dana su igrali treći meč na svom parketu i u nevjerovatnoj završnici su na kraju poraženi, iako su svo vrijeme maltene imali prednost. Faulom Filipa Petruševa koji je bio najbolji u redovima Olimpijakosa, gosti su došli do odlučujućih poena i tako slavili. U ovom meču Olimpijakos mora dati 101% svojih mogućnosti, inače je takmičenje za njih završeno.

Barselona

Nije dobro počela ova serija za tim iz Katalonije, međutim u prethodnom meču su potvrdili da mogu da se nose i sa pritiskom. Sada su sebi obezbijedili majstoricu koja će se eventualno igrati na njihovom terenu, a u ovom meču će imati šansu da se plasiraju na F4. Ove sezone imaju 4 trijumfa i 1 poraz od Olimpijakosa, međutim biće vrlo teško dva puta uzastopno slaviti na vrućem parketu u Pireju.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će domaći tim slaviti u ovom meču, pa vam predlažemo jedinicu po kvoti 1.55 u Mozzartbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.