Četvrtak, 09/05 - Fudbal, Ukrajina, Premier League
09/05Kolos Kovalivka vs ZorjaDupla šansatip: X2
7 / 10 Ulog
09/05/2024 00:49
Kolos Kovalivka će u okviru zaostalog meča 15. kola Ukrajinske Premijer lige dočekati Zorju. Utakmica je na programu od 14 časova i 30 minuta.
Kolos Kovalivka

Ekipa Kolosa je nakon 26 odigranih mečeva na skoru od 6 trijumfa, 11 remija i 9 poraza, te se trenutno nalaze na 9. mjestu na tabeli sa 29 osvojenih bodova. Imaju 4 boda više od mjesta koje vodi u doigravanje za relegaciju, a u poslednje vrijeme igraju veoma promjenljivo. U poslednjih 5 mečeva su upisali 2 poraza, 2 remija i 1 trijumf. Nevjerovatno zvuči podatak da su za 26 odigranih kola postigli samo 18 golova. Za utjehu je to što su u tom periodu primili samo 24 gola, pa su jedna od boljih odbrana.

Zorja

Ekipa koja je prethodnih godina bila u samom vrhu i vrlo često je u direktnim mečevima sa Dinamom i Šahtjorom odlučivala prvaka u toj zemlji. Međutim ove sezone igraju veoma loše i trenutno se nalaze na 11. mjestu na tabeli sa 28 osvojenih bodova. Imaju svega 3 boda više od mjesta koje vodi u doigravanje za relegaciju u niži rang. U poslednje vrijeem igraju veoma slabo, pa na poslednja 4 meča ne znaju za trijumf. U poslednjem kolu su remizirali sa Žitomirom rezultatom 1:1.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da gosti neće biti poraženi u ovom meču, pa vam predlažemo igru X2 po kvoti 1.60 u MozzartBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.