Sreda, 19/06 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
19/06Guarani RS vs Ituano1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
18/06/2024 01:02
U nedostatku nešto bolje ponude ovih dana, za vas smo analizirali jedan duel brazilske Serije B, u kom će fudbaleri Gvaranija ugostiti Ituano. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 00:00h.
Gvarani

Fudbaleri Gvaranija su do sada ubedljivo najmanje pokazali od svih timova u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije B, a trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo četiri osvojena boda, što je zaista premalo.
Na poslednjih pet mečeva u drugom po kvalitetu rangu brazilskog fudbala ova ekipa je doživela čak četiri poraza, uz samo jedan remi, a u prošlom kolu je Gvarani poražen na gostovanju kod Avaija, kada je bilo 3:2.

Ituano

Ni Ituano nije ostavio mnogo bolji utisak do sada u odnosu na svog rivala, pošto se ova ekipa trenutno nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa šest osvojenih bodova, pa kako sada stvari stoje Ituanu se smeši nova selidba u treći po kvalitetu rang brazilskog fudbala.
Na poslednjih pet mečeva u ovogodišnjem izdanju Serije B ova ekipa je ostvarila jedan trijumf i čak četiri poraza.
Inače, u prošlom kolu je Ituano poražen na svom stadionu od Pajsandua, kada je bilo čak 3:5.

Naš predlog

Veoma težak duel za prognoziranje, pošto se radi o dva tima koja su do sada ubedljivo najmanje pokazala, ali ipak prednost dajemo domaćoj ekipi, pa vam hrabro savetujemo da okušate sreću sa jedinicom za koju je kladionica Primobet pripremila koeficijent 1.81.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.