Utorak, 25/06 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
25/06Sport Resife vs Novorizontino1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
22/06/2024 23:34
Brazilska Serija B nam je do sada donela pregršt veoma interesantnih mečeva, a ovog puta smo za vas analizirali duel između Sport Resifea i Novorizontina. Početak duela između ove dve ekipe je zakazan za ponoć.
Sport Resife

Ekipa Sport Resifea se pre ovog kola nalazila na četvrtom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi plasman u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala, a upravo ovo će i biti primarni cilj ove ekipe.
Do sada je nekadašnji prvoligaš odigrao deset mečeva i ostvario šest trijumfa, jedan remi i tri poraza, a dobra stvar je što je Resife na tri poslednja duela u šampionatu neporažen.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala u gostima kod Seare, kada nije bilo pogodaka.

Novorizontino

Što se tiče Novorizontina, pre ovog kola se ova simpatična ekipa nalazila na sredini tabele, odnosno na jedanaestoj poziciji, a svakako da će primarni cilj ovog tima biti opstanak u drugom po kvalitetu rangu brazilskog fudbala.
Na poslednjih pet mečeva je Novorizontino ostvario dva trijumfa, dva remija, ali i jedan poraz.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa remizirala na svom stadionu protiv Amazonasa, a taj meč je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Sport Resife je na papiru dosta bolji rival, a i na sve to je ova ekipa do sada pokazala dosta više od gostiju, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Superbet pripremila koeficijent 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.