Sreda, 26/06 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
26/06Mirassol vs Santos1X2tip: 2
6 / 10 Ulog
23/06/2024 00:19
Brazilska Serija B se polako ali sigurno zahuktava, a ovog puta smo za vas analizirali duel između Mirasola i Santosa. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za ponoć.
Mirasol

Fudbaleri Mirasola deluju dosta dobro na startu ovogodišnjeg izdanja brazilske Serije B, a trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na osmom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na četvrtoplasirani Sport Resife, a poznato je da je to četvrto mesto ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi plasman u najkvalietniji rang brazilskog fudbala.
Inače, na pet poslednjih mečeva je Mirasol ostvario dva trijumfa, uz tri poraza, a u prošlom kolu je ova ekipa izgubila na gostovanju kod Vilja Nove kada je bilo 1:0.

Santos

Na prvi pogled vidimo da slavnom Santosu nikako nije mesto u drugom po kvalitetu rangu brazilskog fudbala, ali je nažalost ova ekipa prošle sezone igrala veoma loše, što je na kraju i rezultiralo ispadanjem u Seriju B. Naravno, ne treba biti previše pametan pa konstatovati da će primarni cilj ove ekipe biti plasman u elitni rang brazilskog fudbala, što naravno neće biti nimalo lak zadatak.
U ovom trenutku se Santos nalazi na petom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na četvrtoplasirani Sport Resife, a u prošlom kolu je ova ekipa savladala Gojas sa 2:0.

Naš predlog

Ukoliko želi da naredne godine igra u elitnom rangu brazilskog fudbala, a želi, Santos prosto mora da pobeđuje na ovakvim mečevima, a po našem mišljenju to će i biti slučaj zbog čega vam savetujemo da okušate sreću sa 2 za koju je kladionica Primobet pripremila koeficijent 2.63.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.