Utorak, 02/07 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
02/07Santos vs Šapekoense1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
29/06/2024 17:05
Brazilska Serija B se ove sezone igra po nešto ubrzanom principu, a ovog puta smo za vas pripremili duel između Santosa i Čapekoensea. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za ponoć.
Santos

Na prvi pogled možemo uočiti da ekipi Santosa sigurno nije mesto u drugom po kvalitetu rangu brazilskog fudbala, i bez ikakve sumnje će prioritet svih prioriteta biti plasman u Seriju A.
U ovom trenutku se nekadašnji šampion Brazila nalazi na petom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na četvrtoplasiranu Vilja Novu, a za one koji ne znaju, na kraju šampionata će četiri prvoplasirane ekipe doći do plasmana u Seriju A.
U prošlom kolu je Santos remizirao u gostima kod Mirasola, a taj duel je završen bez pogodaka.

Čapekoense

Čapekoense od one stravične avionske nesreće ima dosta problema da bude na nivou na kom je bio pre tog tragičnog događaja, što je na kraju krajeva i potpuno logično.
Ove sezone se Čapekoense takmiči u drugom po kvalitetu rangu brazilskog fudbala, a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na šesnaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju znači i ostanak u Seriji B.
Na poslednjih pet mečeva Čapekoense je ostvario samo jedan trijumf, a u prošlom kolu je ovaj tim poražen na svom terenu od Pajsandua (1:2).

Naš predlog

Santos je baš veliki favorit na ovom duelu, i biće zaista ogromno iznenađenje ukoliko nekadašnji šampion Brazila ne uspe da slavi na ovom duelu, pa vam predlažemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet odredila kvotu 1.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.