Petak, 05/07 - Fudbal, Finska, Ykkonen
05/07JäPS vs KTP1X2tip: 2
9 / 10 Ulog
03/07/2024 12:13
Lider finske druge lige gostuje u gradiću Jervenpeu. Meč je na programu u petak od 18 časova.
JaPS

Tim iz gradića Jervenpe prošlu je sezonu okončao na 8. mestu na tabeli a ni u aktuelnoj nemaju neće veće ambicije kada je plasman u pitanju. trenutno su na odličnoj petoj poziciji, sakupili su 16 bodova iz 13 utakmica i već imaju solidan zaostatak za timovima ispred sebe. Vodeći KTP, njihov sadašnji rival, već je sakupio 18 bodova više i jasno je da ne mogu biti konkurentni u bici za ulazak u elitu, pošto je tu i Jaro, još jedna ekipa koja kvalitetom odskače u ovoj konkurenciji. JaPS je u dobroj formi, u poslednjih sedam prvenstvenih utakmica samo je jednom napustio teren pognute glave i to na gostovanju ekipi PK-35.

KTP

Ekipa iz Kotke je katastrofalnom serijom rezultata na kraju prošle sezone, kada su vezali osam uzastopnih poraza, morali su da ispadnu iz Veikkaus lige. Spustili su se rang niže i plan im je da se ekspresno vrate u elitu. Kako su krenuli u novoj sezoni to bi trebalo da se ispuni, ali ima još dosta da se igra i KTP mora biti i dalje maksimalno fokusrian. Do sada su izgubili samo jedan meč u 13 odigranih kola i jednom su remizirali. Sve ostale utakmice su dobili i čvrsto drže lidersku poziciju sa 34 boda, osam voše od prvih pratilaca Jara i TPS-a iz Turkua. Jedini poraz doživeli su još u drugom kolu, kada ih je savladao JIPPO minimalnim rezultatom.

Predlog

Ovo je već treći međusobni meč ove dve ekipe u ovoj sezoni. prvo su se sastali u kupu, kada se ovo takmičenje igralo po grupama, a utakmica je završena bez pobednika rezultatom 1:1. U prvenstvu su se sastali u prvom delu sezone u Kotki a KTP je bio siguran i slavio sa 2:0 početkom maja. Opet je ekipa iz Kotke favorit i predlažemo dvojku sa koeficijentom 1.40 u kladionici SuperBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.