Petak, 05/07 - Fudbal, Japan, J. Liga
05/07Sanfrecce Hiroshima vs Vissel KobeDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
03/07/2024 17:30
Hirošima će u okviru 22. kola elitnog ranga Japana dočekati ekipu Kobea. Utakmica je na programu u petak od 12 časova.
Hirošima

Ekipa Hirošime je nakon 21. odigranog kola ostvarila 8 trijumfa, 10 remija i samo 3 poraza, pa se trenutno nalaze na 7. mjestu na tabeli sa 34 osvojena boda. Nakon serije dobrih rezultata upisali su 2 uzastopna remija od kojih je poslednji bio protiv ekipe Kavasakija rezultatom 1:1. Na poslednjih 5 utakmica su svakom protivniku postizali makar jedan gol, a sa 37 postignutih golova imaju najbolji napad u čitavoj ligi.

Kobe

Fudbalski klub Kobe je dolaskom Andreasa Inijeste stekao ogromnu popularnost i njihovo ime je uspijelo da se čuje i u najudaljenijim dijelovima svijeta. Nakon 21. odigranog kola ostvarili su 11 trijumfa, 4 remija i 6 poraza, te se trenutno nalaze na 4. mjestu na tabeli sa 37 osvojenih bodova. U poslednjem kolu su se ponovo vratili na pobjednički kolosijek pošto su slavili protiv drugoplasirane Kašime rezultatom 3:1. Sa 16 primljenih golova imaju najbolju odbranu u ligi.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će uslijed dobre forme oba tima postići makar po gol na ovoj utakmici, a u King kladionici se igra GG plaća kvotom 1.81.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.