Sreda, 24/07 - Fudbal, Finska, Ykkonen
24/07Jaro vs MPUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
22/07/2024 15:14
Domaćin se bori za plasman u finsku elitu dok gosti đele da sačuvaju živu glavu. Meč je na programu u sredu od 17.30.
Jaro

Ekipa iz Jakobštada imala je za cilj povratak u leitu finskog fudbala ali se stvari od početka nisu odvijale po planovima. Sada su imali jedan dobar niz od četiri uzastopne pobede koji su prekinuli u prethodnom meču porazom od ekipe PK-35. Bio je to veliki kiks Jara jer su eventualnim trijumfom mogli da vodećem KTP-u priđu na samo tri boda, a pošto imaju ovaj zaostali meč sa slabim Mikelijem, bila je to prilika da se i bodovno izjednače sa liderom. Šta je tu je, moraju da pobede Mikeli i sa ta tri boda preteknu TPS i JIPPO na drugom odnosno trećem mestu.

Mikeli

Za razliku od prošle sezone kada su bili treći i borili se u plej-ofu za ulazak u Veikkaus ligu, ove godine je Mikeli dalkeo od ozbiljnog fudbala i čvrsto drže \'\'fenjer\'\' sa samo 8 osvojenih bodova iz 16 odigranih utakmica. Samo je jednom ova ekipa pobedila u aktuelnoj sezoni, bilo je to pre dvadesetak dana na gostovanju ekipi PK-35 kada su slavili sa 2:1. Međutim već u narednom meču su na svom terenu primili pola tuceta golova od tima KaPa. Mikeli ima male izglede da se spase najgoreg ako u nastavku prvenstva drastično ne popravi formu, a njihova meta je KaPa koja ima 4 boda više i nalazi se na 9. poziciji, onoj koja na kraju sezone donosi baraž za opstanak.

Predlog

Jaro je veliki favorit u ovom meču i sve osim njegove ubedljive pobede bilo bi prvorazredno iznenađenje. U prvom delu sezone u Mikeliju bilo je 4:1 za Jaro i to je još jedna potvrda ovog našeg predviđanja. Kvota za jedinicu je vrlo niska i zato se odlučujemo za golove. Za 3+ koeficijent u kladionici King iznosi 1.61.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.