Utorak, 17/09 - Fudbal, Češka, 1. Liga
17/09Mladá Boleslav vs Slavija Prag1X2tip: 2
6 / 10 Ulog
16/09/2024 22:05
Mlada Boleslav će u okviru 6. kola elitnog ranga Češke dočekati ekipu Slaviju iz Praga. Utakmica je na programu od 19 časova i 30 minuta.
Mlada Boleslav

Ekipa Mlade Boleslav je nakon 6 odigranih utakmica u novoj sezoni ostvarila 3 trijumfa i 3 poraza, te se trenutno nalaze na 8. mjestu na tabeli sa 9 osvojenih bodova. Igraju veoma promjenljivo i od starta sezone nisu vezali 2 pozitivna rezultata, već su iz kola u kolo bilježili trijumfe i poraze. Igraju veoma efikasno i do sada su postigli 12 a primili 8 golova. U poslednjem kolu su trijumfovali protiv Teplica rezultatom 1:2.

Slavija Prag

Nije Slavija uspijela prethodne sezone da izdrži trku sa gradskim rivalom i da osvoji šampionsku titulu, međutim i ove sezone će biti jedan od glavnih favorita za trofej. Nisu uspijeli da se kvalifikuju u Ligu šampiona, pa će ove jeseni i zime igrati u Ligi Evrope. Trenutno se nako 5 odigranih kola nalaze na 2. mjestu na tabeli sa 16 osvojenih bodova. U nizu su od 5 uzastopnih trijumfa, od kojih je poslednji bio protiv Pardubica rezultatom 2:0. Do sada su primili samo jedan pogodak a postigli 11.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će gosti trijumfovati i shodno tome predlažemo dvojku po kvoti 1.55 u MaxBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.