Petak, 27/09 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
27/09Šapekoense vs Amazonas1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
25/09/2024 17:41
Brazilska Serija B odavno nije bila ovako interesantna, kao što je to slučaj ove sezone, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Čapekoensea i Amazonasa. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za ponoć.
Čapekoense

U jednom trenutku je situacija po Čapekoense bila alarmantna, pošto je ova ekipa bila stacionirana u zoni ispadanja, međutim, u poslednje vreme tim koji je postao poznat široj javnosti nakon one stravične avionske nesreće, igra na veoma visokom nivou.
Naime, na poslednjih pet mečeva u drugom po kvalitetu rangu brazilskog fudbala, ova ekipa je ostvarila tri trijumfa, jedan remi, ali i jedan poraz.
Inače, u prošlom kolu je Čapekoense ostvario veoma važan trijumf na svom stadionu protiv Avaija, kada je bilo 1:0.

Amazonas

Sva je prilika da ćemo ekipu Amazonasa i naredne sezone gledati u brazilskoj Seriji B, što je naravno bio i primarni cilj.
Naime, u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na jedanaestom mestu na tabeli uz čak deset bodova viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja, što bi morala da bude dovoljna zaliha za opstanak. Na poslednjih pet mečeva ovaj tim je ostvario dva trijumfa, isto toliko remija i jedan poraz.
Inače, u prošlom kolu je Amazonas poražen na strani kod Bruskea, kada je bilo 1:0.

Naš predlog

Čapekoense u poslednje vreme igra fenomenalno na svom stadionu, a mišljenja smo da će se ta serija nastaviti i nakon ovog duela, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu, za koju je kladionica Mozzartbet odredila koeficijent 2.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.