Sreda, 23/10 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
23/10Santos vs Ceará1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
21/10/2024 09:11
Brazilska Serija B polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Santosa i Seare. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za ponoć.
Santos

Fudbaleri Santosa su pre svega prošle sezone mimo svih očekivanja ispali iz elitnog ranga brazilskog fudbala i sasvim logično je da će primarni cilj biti ekspresan povratak u Seriju A.
I pre početka prvenstva je nekadašnji šampion Brazila slovio za favorita za ulazak u elitni rang brazilskog fudbala, a u ovom trenutku se Santos nalazi na prvom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i Sport Resife.
Inače, u prošlom kolu je lider na tabeli doživeo neprijatan poraz na gostovanju kod Čapekoensea, a taj meč je završen rezultatom 3:2.

Seara

Seara se u ovom trenutku nalazi na petom mestu na tabeli i ova ekipa još uvek ima šanse da se domogne plasmana u Seriju A, pošto je poznato da će na kraju četiri prvoplasirana tima obezbediti plasman u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala.
Trenutno Seara ima samo dva boda manjka u odnosu na četvrtoplasirani Mirasol, a moramo pomenuti da ovaj tim u poslednje vreme igra sjajno, pošto je Seara na pet poslednjih mečeva ostvarila četiri trijumfa uz jedan poraz. U prošlom kolu je ova ekipa slavila protiv Ituana u gostima kada je bilo 1:2.

Naš predlog

Oba tima imaju iste ciljeve, ali ovog puta prednost dajemo Santosu, isključivo zbog domaćeg terena, gde ovaj tim do kraja šampionata nema pravo na grešku, pa vam preporučujemo jedinicu uz kvotu 1.80 u Superbetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.