Četvrtak, 24/10 - Fudbal, Međunarodni, Kup Sudamerikana
24/10Kruzeiro vs Lanus1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
21/10/2024 09:26
Pored završnice Kopa Libertadores, ovih dana su na programu i dva polufinala susreta iz Kopa Sudamerikane, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Kruzeira i Lanusa. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 00:00h.
Kruzeiro

Fudbaleri Kruzeira ove sezone igraju veoma dobro u drugom po kvalitetu klupskom takmičenju u Južnoj Americi, a najbolja potvrda za to je i plasman u polufinale, gde će predstavnik Brazila odmeriti snage protiv Lanusa. U četvrtfinalu je nekadašnji šampion Brazila eliminisao paragvajski Libertad ukupnim rezultatom 3:1.
Što se tiče Serije A, trenutno se Kruzeiro nalazi na osmom mestu na tabeli i sigurno je da će ovaj tim do kraja voditi veliku borbu za plasman u Kopa Libertadores, što i jeste primarni cilj kada je ova sezona u pitanju.

Lanus

Poput Kruzeira, i Lanus ove sezone igra veoma dobro u Sudamerikani, a ovaj tim je u četvrtfinalu eliminisao Independijente iz Medeljina, i to nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.
Kada se radi o trenutnoj situaciji u okviru ovogodišnjeg izdanja elitnog ranga argentinskog fudbala, trenutno se Lanus nalazi na katastrofalnom 22. mestu na tabeli i slobodno možemo reći da je ovaj tim sve podredio Sudamerikani.
U prošlom kolu šampionata je ova simpatična ekipa poražena na svom stadionu od Independijentea, kada je bilo 0:2.

Naš predlog

Poznato je šta u ovakvim mečevima znači domaći teren, zbog čega ovog puta i dajemo prednost Kruzeiru i savetujemo vam da se fokusirate na jedinicu, za koju je kladionica King pripremila koeficijent 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.