Nedelja, 27/10 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
27/10Kristal Palas vs Totenhem1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
26/10/2024 01:43
Engleska Premijer liga se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Kristal Palasa i Totenhema. Početak meča između ove dve ekipe je zakazan za 15 časova.
Kristal Palas

Pre svega, treba reći da smo od Kristal Palasa daleko više očekivali ove sezone, a najbolji pokazatelj za to je i trenutno osamnaesto mesto na tabeli koje na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang.
Do sada je ova ekipa sakupila samo tri boda, što je svakako premalo, a treba podsetiti da su čelni ljudi Kristal Palasa pred početak sezone najavljivali i borbu za mesto koje vodi u Evropu.
U prošlom kolu je ova ekipa doživela treći vezani poraz u šampionatu i to na gostovanju kod Notingema, kada je bilo 1:0.

Totenhem

Totenhem ima veoma visoke ciljeve, međutim, ovaj tim od samog starta šampionata igra po sistemu toplo-hladno, pa se tako popularni Pevci u ovom trenutku nalaze tek na osmom mestu na tabeli.
U prošlom kolu je ova ekipa konačno odigrala jedan dosta dobar meč, verovatno i najbolji u dosadašnjem toku šampionata, pošto je ova ekipa na svom stadionu savladala Vest Hem sa 4:1:
Naravno, treba podsetiti i na trijumf u Ligi Evrope na domaćem terenu protiv AZ Alkmara, kada je bilo 1:0.

Naš predlog

Kristal Palas se do sada nije dobro pokazao, i najviše zbog toga i dajemo prednost gostimma na ovom duelu, koji polako ali sigurno ulaze u pobednički ritam.
Savetujemo vam da se fokusirate na dvojku koju kladionica Superbet plaća sa kvotom 1.87.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.