Nedelja, 27/10 - Fudbal, Španija, La Liga
27/10Hetafe vs Valensija1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
26/10/2024 01:53
Španska La Liga nam je do sada donela baš dosta uzbuđenja, a nadamo se da nas tako nešto očekuje i u predgrađu Madrida gde će snage odmeriti Hetafe i Valensija. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 16 časova i 15 minuta.
Hetafe

Hetafe je pre ovog kola bio stacioniran na šesnaestom mestu na tabeli sa devet osvojenih bodova, što je bilo za samo bod viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
Naravno, nema previše dileme da će i ovog puta primarni cilj Hetafea biti opstanak u društvu najboljih, ali treba reći da to neće biti nimalo lak zadatak.
Ruku na srce ova ekipa igra dobro u poslednje vreme, pa je Hetafe na pet poslednjih mečeva ostvario jedan trijumf, čak tri remija i samo jedan poraz.

Valensija

Malo ko je mogao da pretpostavi da će fudbaleri Valensije ove sezone imati ovakve probleme, a najbolji pokazatelj za to je tabela, koja nam govori da se nekadašnji šampion Španije trenutno nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo šest osvojenih bodova.
U prošlom kolu su popularni "slepi miševi" poraženi na svom stadionu od Las Palmasa, koji je u tom trenutku bio stacioniran ispod Valensije.
Taj meč je završen rezultatom 2:3, nakon čega su navijači Valensije iskazali veliko nezadovoljstvo na tribinama.

Naš predlog

Valensija ima ogromnih problema od samog starta šampionata, a smatramo da tim sa Mestalje neće proigrati ni na ovom gostovanju u predgrađu Madrida zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 2.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.