Tiket dana: Poeni igrača

Danas nas očekuje veoma bogata košarkaška ponuda. Na programu je čak 6 utakmica Evrolige, 4 utakmice se igraju i u okviru Evrokupa, a na programu je i prvo kolo košarkaške Lige šampiona. Napominjemo vas da su kvote i granice bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Kevin Panter (Partizan) – Poeni + (granica 14,5) @ 1.85 u CircusBet

Kapiten Partizana je u prvom kolu Evrolige u teškom porazu od ekipe Makabija na terenu proveo oko 25 minuta, a za to vrijeme je postigao 11 poena, dok je u pobjedi Partizana protiv Asvela za nešto manje vremena na parketu ubacio isti broj poena (11). U oba meča ABA lige je imao dosta manju minutažu pa je u tim mečevima ostajao ispod svog prosijeka. Danas im u goste dolazi ekipa Barselone, koja je maksimalna u prva dva kola Evrolige, a u prethodnom kolu su slavili na vrućem gostovanju u Pireju. Trener Željko Obradović je za vikend pohvalio igru kapitena koji je svojim ulaskom preokrenuo meč protiv Cibone. Mišljenja smo da će danas, vođen navijačima, dati svoj maksimum u želji da savladaju Barsu. Prema tome predlažemo (+) poene na Pantera. Granica je na 14,5 poena, a kvota u CircusBet kladionici iznosi 1.85.

Vili Hernangomez (Barselona) – Poeni + (granica 11,5) @ 1.85 u CircusBet

Fali Partizanu jedan jak centar koji može da parira ovakvim igračima u reketu i to se vidjelo od prvog meča ove sezone. Vili igra fantastično, a Barsa je na gostovanju u Pireju pokaza da ima u ekipi nešto što prošle sezone nisu imali, a to je hemija. Hernangomez je jedan od nosilaca igre ovog tima i večeras bi trebalo da povuče ukoliko žele pobjedu. Barsa je pobjedila oba meča dosadašnjem dijelu Evrolige, pa će sigurno željeti taj niz i da nastave u Beogradu. Prema tome predlažemo (+) poene na Hernangomeza. Granica je na 11,5 poena, a kvota u CircusBet kladionici iznosi 1.85.

Marko Gudurić (Fenerbahče) – Poeni + (granica 11,5) @ 1.85 u CircusBet

Reprezentativac Srbije je u provm kolu Evrolige, u pobjedi njegove ekipe nad Milanom, bio jedan od glavnih igrača i u tom meču je postigao 15 poena, u porazu od Karšijake je takođe bio jedan od ključnih igrača pa je i na tom meču postigao 15 poena, uprkos porazu njegovog tima. U poslednjem kolu Evrolige, u porazu svog tima od Valensije, postigao je svega 6 poena, ali je u tom meču čitav tim Fenera izgledao zaista blijedo. Za vikend je u meču domaćem šampionata postigao 12 poena u pobjedi nad ekipom Bahšekira, a povreda Tejlora Dorsija će svakako i njemu donijeti koji minut i šut više. Prema tome predlažemo (+) poene na Gudurića. Granica je na 11,5 poena, a kvota u CircusBet kladionici iznosi 1.85.

Nikola Mirotić (Milano) – Poeni + (granica 14,5) @ 1.85 u CircusBet

Jasno je da je Mirotić jedan od najkvalitetnijih igrača u Evroligi, a njegov ljetošnji transfer u Olimpiju iz Milana je bila prava bomba. Odmah na startu Evrolige je pokazao da će biti glavni igrač ovog tima, pošto je u prvom meču u porazu svog tima, bio najefikasniji, te je u tom meču postigao 27 poena, uz 35 minuta provedenih u igri. Slično je nastavio i odmah i u domaćoj ligi, pošto je u meču sa Napolijem postigao samo poen manje (26). U utakmici za vikend je protiv Ređine na parketu proveo 28 minuta i postigao 12 poena, što je bilo sasvim dovoljno za pobjedu njegovog tima. Večeras će juriti prvu pobjedu u novoj sezoni Evrolige, a protivnik će im biti veoma neugodni Olimpijakos, pa smo mišljenja da će Mirotić biti dodatno motivisan protiv takve ekipe. Prema tome predlažemo (+) poene na Mirotića. Granica je na 14,5 poena, a kvota u CircusBet kladionici iznosi 1.85.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici CircusBet iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.