Tiket dana: Poeni igrača

Pred nama su večeras treći po redu okršaji koji se igraju u okviru četvrtfinala Evrolige. Upravo smo sa ova dva meča izdvojili i analizirali igrače, a jučerašnji tiket je bio vrlo blizu prolaska. Napominjemo da su kvote i granice bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Džanan Musa (Real Madrid) – Poeni + (granica 13.5) @ 1.85 u MeridianBet

Aktuelni šampion Evrope u prva dva meča nije ostavio ni promil šanse Baskoniji na svom terenu, te su tako na gostovanju u Vitoriju stigli sa vođstvom od 2:0 u seriji. Musa je, kao što smo i predvidjeli, u prvom meču bio najefikasniji u svojoj ekipi sa 16 postignutih poena. U drugom meču je na opšte iznenađenje ostao bez poena, pa sigurno sebi neće dozvoliti da veže dvije tako loše partije. Tokom sezone se isprofilisao u jednog od lidera ove ekipe i prosto je logično očekivati da on večeras povuče ekipu i pokuša već sada da osigura F4. Za vikend je u meču ACB lige protiv Obradoira postigao 13 poena i tako najviše doprinijeo svojoj ekipi od svih. Mišljenja smo da će danas odigrati sličnu partiju, pa vam prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Markus Hauard (Baskonija) – Poeni + (granica 18.5) @ 1.85 u MeridianBet

Nije imala Baskonija mnogo prilika čak ni da priprijeti aktuelnom šampionu Evrope u prva dva meča četvrtfinala. Oba puta su poraženi sa dvocifrenom razlikom, a na to je najviše uticao očekivani doprinos ponajviše Hauarda, sa nekom vanserijskom partijom. Naime sjajni Amerikanac je u prvom meču postigao 15 poena, dok je u drugom ostao na samo 12 poena, što jasno pokazuje da su ga igrači Reala dobro sačuvali. Danas igraju pred svojom publikom i jednostavno nemaju šta da izgube. Markus uzima ogroman broj šuteva i danas ga očekujemo dvocifrenog već na poluvremenu. Jednostavno vrijeme je da odigra jednu 20+ partiju, pošto će u slučaju poraza završiti svoje ovogodišnje takmičenje. Za vikend je protiv Palensije postigao čak 36 poena, što je nadamo se sjajna uvertira za večerašnji meč. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Skoti Vilbekin (Fenerbahče) – Poeni + (granica 13.5) @ 1.85 u MeridianBet

Najbolji igrač Fenerbahčea u regularnom dijelu sezone je u prvom meču u kom je njegov tim uspio da napravi brejk, doživio povredu koljena i činilo se da bi mogao biti upitan za drugi meč. Međutim Vilbekin je od samog starta zaigrao i odigrao jednu od najboljih partija ove sezone. Fenerbahče je izgubio taj meč ali je Vilbekin postigao 23 poena, što je uz 25 poena Dorsija ipak bilo nedovoljno. Konstantan je tokom čitave sezone i skoro uvijek dvocifren, a danas igraju veoma važan meč i očekuje se upravo od njega da povuče najviše i da svoj doprinos. Napadački stil igre koji forstira Monako odgovara upravo ovakvim igračima i mišljenja smo da će danas biti na svom nivou. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Majk Džejms (Monako) – Poeni + (granica 16.5) @ 1.85 u MeridianBet

Po svemu istorijska sezona za sjajnog Džejmsa bi mogla da se okonča već u četvrtfinalu Evrolige, pošto je prednost domaćeg terena sada na strani Fenerbahčea. Majk je u prvom meču postigao 16 poena, dok je u drugom susretu bio daleko ispod prosijeka sa svega 8 postignutih poena, koji su usput rečeno postignuti još u prvom poluvremenu. Za igrača takvih današnja granica ne bi trebala da predstavlja problem, posebno zbog toga što Džejms uvijek igra bolje na vrućim gostovanjima gdje se od njega očekuje mnogo. U regularnom dijelu sezone ovde je postigao 24 poena, a danas će morati najviše povući od svih igrača. Trener Obradović mu itekako vjeruje i danas ga vidimo preko ove granice od 16 poena. Prema tome naš prijedlog je igra poeni (+) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za srijedu u MeridianBet kladionici iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.