Tiket za veče (subota, 28.09.2024)

tiket dana

Odlična ponuda je i u subotu uveče a evo šta bi moglo da bude posebno interesantno. Predložene kvote važile su u vreme sastavljanja predloga.

Osasuna – Barselona – GG3+ @ 1.88 u MaxBet

Katalonci i dalje imaju maksimalan učinak u La Ligi posle 7 odigranih kola. Nekako su najteže do trijumfa stigli u vanrednom protiv Hetafea na svom terenu, slavili su samo sa 1:0, a malo je nedostajalo da ih gosti šokiraju izjednačujućim golom pred sam kraj meča. Pobeda se piše, ostalo se zaboravlja, a u Barsi veruju da će tako biti i nakon gostovanja u Pamploni. Osasuna je odigrala solidno na početku sezone, malo brine efikasnost, ali su stigli do 11 bodova uz samo 8 datih golova. Na svom terenu igraju mnogo bolje, posle startnog remija sa Leganesom usledile su tri vezane pobede u mečevima sa Majorkom, Seltom i Las Palmasom. Barsa se sprema za nastavak Lige šampiona koju su otvorili porazom u Kneževini, pa je trijumf protiv Jang Bojsa obaveza. Barsa nije izgubila u Pamploni na poslednjih osam gostovanja a golova je uvek bilo dosta. Naš predlog je igra GG3+ sa kvotom 1.88 u kladionici MaxBet.

Monako – Monpelje – 1,4+ @ 2.12 u MaxBet

Što se Monaka tiče tim iz Kneževine može u potpunosti da bude zadovoljan početkom sezone. U Ligi 1 delili su prvo mesto sa PSŽ-om i Marsejom, imaju 4 pobede i jedan poraz, a na startu Lige šampiona, za koju ovog puta nisu igrali kvalifikacije, pobedili su Barselonu kao domaćini. Uz sve to vrlo su efikasni, doduše ne kao dvojac sa kojim dele vrh, s tim da su Parižani već upisali još jedan trijumf u derbiju sa Renom. Bilo kako bilo u meču sa Monpeljeom se očekuje nova pobeda Kneževa a gosti su tim koji na strani nije osvojio bod, primivši 9 golova dok nisu dali nijedan na dva meča. Ipak, kada se vidi da su im rivali bili Ren i PSŽ, možda su stvari jasnije. Ume Monpelje da postigne gol, ne bi nas iznenadilo da se to dogodi u Kneževini ali pobeda Monaka ne bi smela da izostane. Uz jedinicu dodajemo i golove a za 1,4+ kvota je 2.12 u kladionici MaxBet.

Jang Bojs – Grashopers – 1,2+ @ 1.75 u MaxBet

Neverovatno zvuči podatak da su Jang Bojsi tek u prošlom kolu zabeležili prvu prvenstvu pobedu u aktuelnoj sezoni. Čudno ali istinito. Mladi momci iz Berna su imali po tri remija i poraza pre nego što su u 7. rundi ubedljivo slavili u Vinterturu. Za to vreme uradili su mnogo važniju stvar, izbacili su turski Galatasaraj u kvalifikacijama za Ligu šampiona i ponovo su deo elitinog evropskog takmičenja. Tu se baš nisu prolasvili na startu, izgubii su ubedljivo od Aston Vile na svom terenu ali je njihov glavni cilj samim plasmnom ispunjen. Sada se mogu posvetiti odbran titule koju su uzimali pet puta u poslednjih 6 godina. U goste im dolaze ciriški Skakavci, tim koji je je na jedvite jade ostao u ligi proletos a i sada će se, po svemu sudeći, boriti za opstanak. Nemamo dilemu da bodovi ostaju u Bernu a ubeđeni smo u to da će bar dve lopte završiti iza leđa golomana Grashopersa. Za 1,2+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.75.

Dender – Anderleht – 2 @ 2.15 u MaxBet

Posle odličnog početka u Župiler ligi fudbaleri Anderlehta su upali u krizu i ne znaju za pobedu već puna četiri kola. Za to vreme su bili uspešni u Evropi, prebrodili su kvalifikacije i startovali pobedom nad Ferencvarošem u Ligi Evrope. U prvenstvu su malo izgubili korak i Genk im sada beži već 6 bodova. Anderleht ima veće probelem kada igra na svom terenu i na pet odigranih utakmica u Briselu pobedili su samo na premijeri protiv Sent Trojdena i to golom u sudijskoj nadoknadi. Na strani su mnogo opasniji i to daje nadu da mogu da pobede u Dendermondu. Tim koji nosi naziv po poznatoj reci je prvi put u eliti ali se često sastajao sa Anderlehtom u prijateljskim susretima. Startovali su sasvim dobro, imaju 11 bodova iz 8 utakmica i to se uklapa u njihove panove koji vode isključivo do opstanka. Za dvojku se u ovom meču dobija koeficijent 2.15 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici MaxBet iznosi 14.99.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.