Tiket dana (nedelja, 27.10.2024)

Tiket dana

Pred nama je dan za uživanje kada su ljubitelji fudbala u pitanju. Igraju se zanimljive utakmice na sve strane, a mi smo izabrali sledeće za tiket. Kvote su važile u momentu sastavljanja predloga.

Čelsi – Njukasl – 1 @ 1.80 u Mozzartbet

Plavci su vezali dve utakmice bez pobede u Premijer ligi i pokazali da je još rano da se ove sezone upuste u bitku za titulu. Poraz od Liverpula prošle sedmice nije tragičan, igrao je Čelsi odlično i nije zaslužio da izgubi, ali remi sa Notingemom, kolo ranije na Stamford Bridžu, veliki je kiks za tim iz Londona, pogotovo jer su već dva boda izgubili od Palasa kao domaćini. Na pobednički put Čelsi se vratio u četvrtak u Atini kada je slavio protiv Panatinaikosa sa 4:1 i potvrdio visoke ambicije u Ligi Evrope. Na Stamford Bridž dolazi ekipa Njukasla kojoj ne ide najbolje rezultatski i bez pobede su na prethodne četiri utakmice u Premijer ligi. U dva poslednja kola uzeli su samo bod, a da pritom nisu zatresli mrežu rivala. Posle 0:0 na Gudisonu sa Evertonom, poraženi su od Brajtona na svom terenu prošle sedmice. I jednima i drugima je trijumf neophodan ali nam se čini da je Čelsi u boljoj formi i da će slaviti protiv tima Edija Haua. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent koji iznosi 1.80.

Nica – Monako – 2 @ 2.30 u Mozzartbet

Dule na Azuronoj obali timovi dočekuju u potpuno različitom raspoloženju. Radi se o komšijskom derbiju dve ekipe iz mondenskih letovališta, Nici i Monaku. Gosti su u jako dobroj formi i mnogi ih vide kao glavnog kandidata za osvajanje titule u Ligi 1. Pored odličnih igara u prvenstvu Kneževi blistaju i u Ligi šampiona, a u utorak su vrlo lako izašli na kraj sa Crvenom zvezdom, postigli pet golova, a mogli su još toliko. Možda je mali kiks prošlonedeljni remi sa Lilom, i to bez golova , na domaćem terenu. Ostali su na vrhu tabele sa istim brojem bodova kao i Pari Sen Žermen, ali sa nešto slabijom gol razlikom u odnosu na Svece. Nica igra dosta slabo na oba fronta, u Ligi Evrope su izgubili od Ferencvaroša u Budimpešti, pa posle tri kola imaju samo 1 osvojeni bod. Situacija nije mnogo povoljnija ni u Ligi 1, posle osam kola nalaze se na 8. mestu sa 10 osvojenih bodova i već imaju dvocifren zaostatak za vodećim dvojcem. Monako je kvalitetniji i trebalo bi da pobedi, ali ne očekujte da će to biti lako. Za dvojku se u kladionici Mozzartbet dobija kvota 2.30.

Antverp – Standard – 1 @ 1.60 u Mozzartbet

Antverp je vodio protiv Levena u gostima prošle sedmice ali nije pobedio i nama je tada srušio tiket. Ne samo to, nego je zaostatak za vodećim Genkom uvećao na pet bodova. Taj remi stigao je nakon četiri uzastopne pobede ali su niz bez poraza produžili na 6 utakmica. Šampion Belgije pre dve godine nije imao uspešnu prošlu sezonu, nije se izborio ni za nastup u Evropi, pa sada ima ambiciju da napadne i pehar prvaka. Župiler liga je dosta izjednačeno i naporno takmičnje i odluka pada uglavnom u plej-ofu. Za početak se treba izboriti za doigravanja, a ako ekipa iz Antverpena nastavi ovako, neće imati problema. U goste im dolazi nekada slavni Standard. Tim iz Liježa je daleko od tih najboljih dana, a ove sezone igraju jako promenjivo i nalaze se tek na 9. mestu pred ovo 12. kolo. Niz od tri meča bez pobede prekinuli su prošlog vikenda kada su slavili protiv Šarlroe na svom terenu, a bo je to tek drugi meč na kome su dali više od jednog gola. Domaćin je favorit u ovom duelu i predlažemo jedinicu sa koeficijentom koji u kladionici Mozzartbet iznosi 1.60.

Gracer – Rapid – 2 @ 1.57 u Mozzartbet

Domaći Gracer je naslednik nekadašnjeg GAK iz Graca, tima koji je bio šampion Azstrije 2004. godine, a još dva puta je završio kao drugi. Bili su to zvezdani dani ovog kluba, ali je samo tri godine posle jedine tirule klub proglasio bankrot, ispao čak u Regionalnu ligu i samo je zahvaljujući navijačima preživeo i ponovo se vratio u Bundesligu prošlog proleća. Imaće velikih problema da u eliti i ostanu, posle 10 kola još uvek nemaju pobedu i sa samo 4 boda nalaze se na začelju tabele. U seriji su od četiri uzastopna poraza, a prošle sedmice su izgubili sa 5:2 u gradskom derbiju sa Šturmom, aktuelnim prvakom ove zemlje. Ništa lakši meč ne očekuje ih ni ovog vikenda, u goste im dolazi Rapid iz Beča, jedna od najkvalitetnijih ekipa lige i predstavnik Austrije u Ligi konferencija. Rapid je na drugom mestu sa samo bodom manje od Šturma, a u Evropi ima dve pobede posle dva prva kola. Bečlije su favoriti i u Gracu, a za dvojku se u kladionici Mozzartbet dobija kvota 1.57.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Mozzartbet iznosi 10.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.