Ponedeljak, 02/08 - Fudbal, Argentina, Primera
02/08Patronato vs Njuels Old Bojs1X2tip: 1
6 / 10 Ulog
01/08/2021 16:46
Argentinski fudbalski šampionat se polako ali sigurno zahuktava a za vas smo ovog puta analizirali duel između Patronata i Njuelsa. Susret između ova dva tima je zakazan za 21:45.
Patronato

Dosta dobro fudbaleri Patronata igraju u dosadašnjem toku šampionata, a to nam najbolje pokazuje i tabela koja nam govori da se ova ekipa u ovom trenutku nalazi na osmom mestu na tabeli sa šest osvojenih bodova.
Do sada je ova simpatična ekipa odigrala tri meča i uspela da upiše dva trijumfa, ali i da doživi jedan poraz.
Sve je počelo od trijumfa na gostovanju kod Aldosivija, ali i pobede kod kuće nad Sarmijentom kada je bilo 2:0.
Najzad, u prošlom kolu je osmoplasirana ekipa na tabeli doživela poraz na gostovanju kod Independijentea koji se pre ovog kola nalazio na prvom mestu na tabeli.

Njuels Old Bojs

I fudbaleri Njuelsa igraju sjajno na početku šampionata, i ako se po jutru dan poznaje biće ovo jedna i te kako uspešna sezona za ovu ekipu.
Naime, u ovom trenutku se Old Bojsi nalaze na sedmom mestu na tabeli sa šest osvojenih bodova.
Poput svog protivnika na ovom susretu, Njuels je do sada odigrao tri meča i ostvario dva trijumfa i jedan poraz.
U prvom kolu je ova ekipa u jednom fantastičnom meču slavila na svom terenu protiv Taljeresa kada je bilo 3:2, da bi u drugom kolu Old Bojsi doživeli poraz od Argentinos Juniorsa.
U prošlom kolu je Njuels ponovo odigrao jedan fantastičan meč na domaćem terenu i slavio protiv Estudijantesa, a taj duel je završen rezultatom 4:2.

Naš predlog

Opšte je poznato da Njuels Old Bojs igra daleko lošije na gostovanjima nego što je to slučaj na domaćem terenu gde su perfektni.
Sve to bi mogao da iskoristi Patronato pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica CircusCasino plaća sa fantastičnom kvotom 2.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.