Četvrtak, 05/08 - Fudbal, Argentina, Kup Argentine
05/08Boka Juniors vs River PlataDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
03/08/2021 21:22
Osmina finala argentinskog Kupa nam donosi najveći derbi ove zemlje pošto će Boka Juniors ugostiti River Plejt. Susret između dva najtrofejnija argentinska kluba je zakazan za ponoć.
Boka Juniors

Fudbaleri Boke Juniors igraju katastrofalno na startu argentinskog šampionata i posle četiri odigrana kola se nalaze na katastrofalnom 23. mestu na tabeli što apsolutno niko nije mogao ni da pretpostavi.
Do sada je tim sa "Bombonjere" odigrao četiri meča na kojima je čak tri puta remizirao uz jedan poraz.
U prošlom kolu je aktuelni šampion odigrao još jedan jako loš meč i samo remizirao na gostovanju kod Taljeresa, a taj duel je završen bez golova.
Inače, do sada je Boka Juniors postigla samo jedan gol u šampionatu što je verovatno potez koji najbolje odslikava kako igra ova ekipa na startu sezone.

River Plejt

I River Plejt ne blista na startu sezone, ali se i pored toga za sada nalaze u vrhu tabele, preciznije na četvrtom mestu uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani San Lorenco.
U prvom kolu je River Plejt mimo svih očekivanja doživeo poraz na svom terenu protiv Kolona, a taj duel je završen rezultatom 1:2.
Nakon toga je šampion Južne Amerike iz 2019. godine upisao dva uzastopna trijumfa i u jednom trenutku bio i na prvoj poziciji na tabeli.
Međutim u prošlom kolu su ponovo izabranici trenera Galjarda odigrali jedan poprilično slab meč pošto su na svom terenu samo remizirali protiv Urakana, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Veoma je teško prognozirati pobednika ovog meča koji nam po tradiciji donosi baš dosta uzbuđenja. Smatramo da je nekako najrealnja prognoza da i jedna i druga ekipa postigne makar jedan gol na "SuperKlasiku" pa vam savetujemo da odigrate igru GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.87.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.