Četvrtak, 05/08 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
05/08Čukarički vs HamarbiDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
04/08/2021 15:57
\'\'Brđani\'\' će švedskog predstavnika dočekati na stadionu Partizana. Meč u Humskoj igra se u četvrtak u 21 čas.
Čukarički

Veoma zrelu partiju pružio je ČUkarički u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Posle 0:0 na Banovom Brdu, mnogi su pomislili da bi srpski predstavnik mogao da ispadne od azerbejdžanskog Sumgajita, ali su \'\'Brđani\'\' kvalitetniji tim, a to se videlo i u prvom meču. One najave da će Čukarički pokušati da se domogne grupne faze nisu izrečene tek onako, ali put je i dalje težak i dalek. U trećem kolu Čukarički igra sa švedskim Hamarbijem, timom protiv koga imaju realne izglede, mada su ovi izbacili Maribor. Ko pobedi, igraće u plej-ofu, najverovatnije, sa švajcarskim Bazelom, a to je tek pravi izazov. U domaćem prvenstvu Čukarički je odigrao samo dve utakmice, obe na svom stadionu i obe je dobio rezultatom 2:1, prvo protiv Voždovca, a onda i protiv Metalca.

Hamarbi

Švedska liga je u punom jeku i to bi mogla da bude velika prednost Hamrbija pred dvomeč sa \'\'Brđanima\'\'. Negde na polovini šampionata Hamarbi je na petom mestu i već dosta zaostaje za vodećim dvojcem koji čine Đurgarden i Malme. Prošlu sezonu je Hamarbi završio tek na osmom mestu, ali je pre nekoliko meseci trijumfovao u Kupu i tako izborio nastup u Evropi. Zanimljivo je da se Kup igrao tokom prošle godine, a samo je finale bilo na programu krajem maju ove. U finalu su igrali protiv Hakena, a pobedu su odneli na penale. Protiv Maribora su bili ubedljivi na svom terenu, dobili su \'\'ljubičaste\'\' sa 3:1, da bi onda i u \'\'Ljudskom vrtu\'\' slavili sa 1:0 i znatno popravili svoj koeficijent. Sećamo se da je ovaj klub, pre 18 godina, igrao protiv Partizana u kvalifikacijama za Ligu šampiona, u onoj sezoni kada su se crno-beli prvi put plasirali u elitno takmičenje, tačnije u grupnu fazu.

Predlog

Dakle, ovo će biti drugi dolazak Hamarbija u Humsku, pošto će Čukarički Šveđane ugostiti na stadionu Partizana. Čak im je i rival u istim bojama, crnp-belim, pa neka na kraju i ishod dvomeča bude isti. Tada je Hamarbi igrao 1:1 na JNA, ali je u revanšu bilo 2:2, pa je Parizan prošao dalje. Sada gol u gostima ne važi, pa bi u slučaju dva remija morali da se igraju produžeci. Obe ekipe igraju dosta efikasno, pa je naš predlog za prvi meč igra gol-gol. Za GG u kladionici 1xbet kvota je 1.87.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.