Četvrtak, 05/08 - Fudbal, Urugvaj, Segunda Division
05/08Atenas vs JuventudDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
04/08/2021 20:38
Posle duže vremena, za vas smo analizirali jedan meč urugvajske druge lige, a ovoga puta smo se opredelili za susret između Atenasa i Huventuda. Susret između ova dva tima je zakazan za 22:30h.
Atenas

Fudbaleri Atenasa igraju solidno ove sezone, a trenutno se nalaze na šestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva donosi plasman u doigravanje za ulazak u najkvalitetniji rang urugvajskog fudbala, što svakako i jeste primarni cilj kada su ambicije Atenasa u pitanju.
U prošlom kolu je ova ekipa odigrala jedan sjajam meč na gostovanju kod Vila Tereze, a taj duel je završen rezultatom 0:3.
Kada su poslednjih pet duela u pitanju, Atenas je ostvario tri trijumfa, jedan remi i samo jedan poraz.

Huventud

Kako sada stvari stoje fudbaleri Huventuda su jedni od najvećih favorita da na kraju šampionata dođu do direktnog plasmana u najkvalitetniji rang urugvajskog fudbala.
Naime, trenutno se ova ekipa nalazi na trećem mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Rasing Montevideo.
U prošlom kolu je ova simpatična ekipa na svom terenu samo remizirala protiv osmoplasiranog Centrala, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Inače, na poslednjih pet mečeva su fudbaleri Huventuda jednom remizirali, ostvarili dva trijumfa, ali i doživeli dva poraza.

Naš predlog

I jedni i drugi žele da na kraju dođu do plasmana u veći rang, pa je nekako logično da pokušate sa golovima na ovom duelu, zbog čega vam preporučujemo da odigrate igru GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.77.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.