Subota, 07/08 - Fudbal, Srbija, Superliga
07/08Metalac GM vs Proleter Novi Sad1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
04/08/2021 23:07
U Gornji Milanovac stiže Proleter. Obe ekipe još su bez pobede. Meč se igra u subotu u 21 čas.
Metalac

Nikako ne mogu u Metalcu biti zadovoljni učinkom posle tri kola u novom prvenstvu Srbije. Međutim, kada se malo bolje pogleda, vidi se da su Gornjomilanovčani imali baš težak raspored. Na startu su gostovali u Surdulici i osvojili su bod, igrajući protiv Radnika 0:0. Sledio je duel na domaćem terenu sa odličnim TSC-om, koji su gosti rešili u svoju korist sa 4:2. Tim trenera Žarka Lazetića otišao je zatim na Banovo Brdo, pružio snažan otpor Čukaričkom, ali je ostao praznih šaka. \'\'Brđani\'\' su slavili sa 2:1. Ukoliko bi pobedili Novosađane, Metalac bi nadoknadio početne kikseve i mnogo mirnije nastavio sezonu. U prošloj sezoni Metalac je slavio u Novom Sadu, a u Gornjem Milanovcu bilo je nerešeno.

Proleter

Sa dosta problema se suočavao Proleter od samog starta sezone. U prvom kolu došao im je u goste Partizan i slavio sa ubedljivih 4:0 a Beograđani su sav posao završili u prvih 45 minuta. Proleter je u drugom kolu igrao na krovu tržnog centra u Voždovcu, gde su ga domaći \'\'Zmajevi\'\' dobili sa 2:1. Ni u treće kolu Slanobarci nisu stigli do trijumfa, ali su bar osvojili prvi bod. Duel sa Novim Pazarom okončan je rezultatom 2:2, što je ocenjeno kao veliki kiks, mada su domaći jedva sustigli prednost Pazaraca od 2:0. Bila je to kap koja je prelila čašu, pa je klupu napustio trener Branko Žigić. Inače on je isto uradio i u finišu prošle sezone, pa se kasnije vratio i predvodio tim. Videćemo da li će promena trenera biti pozitivan šok za fudbalere Proletera koji su ostali i bez iskusnog golgetera Andrije Kaluđerovića posle samo jedne utakmice.

Predlog

Voda je do grla došla i jednima i drugima. Metalac je u nešto boljoj situaciji jer je dva puta gostovao i sada ima priliku da na svom terenu pobedi po prvi put. Neće se Proleter predati, ali mi smatramo da je tim iz Gornjeg Milanovca u prednosti. Verujemo u jedinicu, a ona se u kladionici 1xbet plaća koeficijentom 1.94. Probajte sa pobedom domaćeg tima, trebalo bi da se isplati.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.