Nedelja, 08/08 - Fudbal, Francuska, Liga 1
08/08Mec vs Lil1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
06/08/2021 18:02
Senzacionalni šampion Francuske iz prošle sezone imaće težak ispit već na startu Lige 1. Meč u Mecu igra se u nedelju u 17 časova.
Mec

Domaćin je prethodno prvenstvo okončao na, za njih, odličnom desetom mestu. Imao je Mec odličnih perioda tokom sezone, ali padova, koji se na kraju nisu pokazali kao tragični. Planovi u novom prvenstvu su da zabeleže nešto bolji plasman, ako je moguće, ali i da ponovo prošlogodišnji svi bi bili zadovoljni. Skoro kompletan tim iz prethodne sezone je ostao, a prodali su u ruski Soči Angbana. Od pojačanja tu je dvojac iz Lige 2, Albanac Amine Basi iz Nansija i Sofijan Alakoš iz Nima. U pripremnom periodu igrali su promenjivo, mada to nije nikakav pokazatelj, ali su u poslednje tri utakmice zabeležili pobede. U generalnoj probi savladali su Monpelje minimalnim rezultatom.

Lil

To što su u pršlom prvenstvu iza sebe ostavili jedan Pari Sen Žermen dovoljno govori samo za sebe, kada je Lil u pitanju. \'\'Buldozi\'\' su igrali odlično, vredno sakupljali bodove i maksimalno iskoristili okupiranost Parižana Ligom šampiona. \'\'Sveci\'\' su mislili da se osvajanje titule u Ligi 1 podrazumeva, ali kada su se osvestili, već je bilo kasno. Lil je ostao bez trofejnog trenera Kristofa Galtijea, koji se obećao Nici mnogo pre završetka prvenstva i nije želeo da pogazi reč, mada su mu iz uprave Lila ponudili blanko ček. Iz proplogodišnjeg sastava nema više Sumarea i golmana Menjana, a sezona je počela odlično, osvajanjem prvog trofeja, pošto je Lil u meču Super kupa pobedio Pari Sen Žermen, koji je, ruku na srce, nastupio u desetkovanom sastavu.

Predlog

Većina dobrih poznavalaca fudbalskih prilika u zemlji svetskih prvaka ne vidi Lil u konkurenciji za osvajanje titule. Niko ih nije video ni prošle sezone, pa znamo kako se to završilo. Ipak, arapski milioni uneli su pometnju u Ligu 1. Pored PSŽ, sada u \'\'bogate\'\' klubove spadaju i Marsej i Nica. Ne treba zaboraviti ni Lion, ali su Parižani glavni favoriti i ne verujemo da će dozvoliti da im se dogodi prošlogodišnji kiks. U meču prvog kola Lil je ipak favorit, u prošlom prvenstvu su oba puta pobedli Mec, a da nisu primili ni gol. Predlažemo vam dvojku, a koeficijent za nju u kladionici Meridianbet iznosi 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.