Nedelja, 08/08 - Fudbal, Argentina, Primera
08/08Godoj Kruz vs River Plata1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
06/08/2021 20:50
Argentinska Superliga se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog vikenda analizirali meč između Godoj Kruza i River Plejta. Susret između ova dva tima je zakazan za 01:15h.
Godoj Kruz

Fudbaleri Godoj Kruza su fantastično startovali u ovom šampionatu pošto su vezali dva trijumfa i u jednom trenutku čak i bili na prvom mestu na tabeli.
Međutim, utisak je da kako vreme prolazi tako i fudbaleri ovog tima pružaju sve slabije partije i to pošto su na preostala dva meča doživeli dva poraza.
Naime, prvo je Godoj poražen na svom terenu od Tukumana kada je bilo 1:2, da bi nakon toga ova simpatična ekipa doživela poraz i na gostovanju kod Kolona, kada je bilo 1:0.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Godoj odigrao dva meča na svom terenu i ostvario jedan trijumf i jedan poraz.

River Plejt

Svakako da su fudbaleri River Plejta jedni od najvećih favorita za osvajanje šampinske titule, a poznato je da im je ista u prethodnom izdanju Superlige izmakla u poslednjem kolu.
Posle četiri odigrana kola izabranici trenera Galjarda se nalaze na četvrtom mestu na tabeli uz bod manjka u odnosu na prvoplasirani San Lorenco.
Do sada je River odigrao četiri meča u novoj sezoni na kojima je ostvario dva trijumfa, jedan remi i jedan poraz.
U prošlom kolu je ova ekipa samo remizirala na svom terenu protiv Urakana, a taj meč je završen rezultatom 1:1.
Kada su u pitanju gostovanja, na jednom odigranom meču van svog terena River Plejt je zabeležio trijumf.

Naš predlog

Kako vreme odmiče tako i domaćin pruža sve slabije partije, dok River Plejt već ima dva kiksa na startu šampionata i utisak je da bi bilo previše kada ne bi slavili ni na ovom duelu zbog čega vam savetujemo da odigrate 2 koju kladionica CircusCasino plaća sa kvotom 1.57.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.