Nedelja, 08/08 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
08/08Flamengo vs Internacional1X2tip: 1
10 / 10 Ulog
07/08/2021 08:10
Brazilska Serija A se polako ali sigurno zahuktava a za vas smo ovog puta analizirali duel između Flamenga i Internasionala. Meč između ova dva tima je zakazan za 23 časa i 15 minuta.
Flamengo

Iako aktuelni šampion nije na najbolji mogući način započeo šampionat Brazila, kako vreme prolazi tako i Flamengo igra sve bolje.
U ovom trenutku se ova ekipa nalazi na petom mestu na tabeli uz čak osam bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Palmeiras.
Međutim, valja napomenuti da Flamengo ima i dva meča manje i sa ta dva trijumfa bi se približili na samo dva boda zaostatka od vodećeg mesta na tabeli.
Inače, aktuelni šampion igra fantastično u poslednje vreme pa su na četiri poslednja susreta ostvarili četiri trijumfa, a ono što posebno treba naglasiti je da je Flamengo na tri poslednja meča postigao ukupno trinaest golova.

Internasional

Mora se priznati da smo od Internasionala dosta više očekivali u dosadašnjem toku brazilske Serije A.
Naime ova simpatična ekipa se trenutno nalazi tek na petnaestom mestu na tabeli uz samo tri boda viška u odnosu na tim koji će na kraju prvenstva napustiti najkvalitetniji rang brazilskog fudbala.
Do sada je Internasional odigrao četrnaest mečeva u šampionatu na kojima je ostvario samo tri trijumfa, čak šest remija ali i pet poraza.
U prošlom kolu je ova ekipa samo remizirala na svom terenu protiv novajlije Kujabe, a taj meč je završen bez golova.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Internasional kod kuće ostvario samo jedan trijumf, uz tri remija i tri poraza.

Naš predlog

Ne treba biti previše pametan pa konstatovati da je Flamengo apsolutni favorit na ovom duelu zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 1 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.39.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.