Ponedeljak, 09/08 - Fudbal, SAD, MLS
09/08Inter Miami vs Nashville1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
07/08/2021 08:20
MLS liga se ove sezone poput argentinskog šampionata igra po ubrzanom principu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Inter Majamija i Nešvila. Duel između ova dva tima je zakazan za 00:00.
Inter Majami

Ne treba više ni ponavljati da smo svi daleko više očekivali od Intera iz Majamija.
Naime klub koji je u vlasništvu legendarnog Dejvida Bekama je uložio pregršt finansijskih sredstava kako bi napravio konkurentnu ekipu koja je pre početka sezone smatrana čak i za jednog od glavnih favorita za osvajanje titule.
Međutim, poražavajuće zvuči podatak da se tim iz Majamija u ovom trenutku nalazi na poslednjem mestu na tabeli istočne konferencije.
Ipak, u poslednje vreme Inter pruža nešto bolje partije, pa su tako na tri poslednja susreta neporaženi, a u prošlom kolu su remizirali na gostovanju kod Orlanda, kada je bilo 1:1.

Nešvil

Što se tiče Nešvila, utisak je da oni najverniji navijači ovog kluba imaju pregršt razloga za zadovoljstvo kada je u pitanju tekuća sezona.
Naime, u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na sjajnom četvrtom mestu na tabeli istočne konferencije koje naravno na kraju ovogodišnjeg izdanja MLS lige donosi plasman u plej-of, što svakako i jeste primarni cilj Nešvila.
Na poslednjih pet mečeva je ova ekipa bez poraza, a u tom periodu su fudbaleri ovog tima ostvarili dva trijumfa i tri remija.
U prošlom kolu je Nešvil odigrao još jedan dosta dobar meč i to na gostovanju kod lidera na tabeli, Nju Inglanda, pošto je taj meč završen bez golova.

Naš predlog

Obzirom na to koliko kvalitetnu ekipu ima, utisak je da će Inter Majami kad tad proigrati onako kako to svi i očekuje od ove ambiciozne ekipe.
Na njihovu nesreću u goste im dolazi Nešvil koji igra fantastično u poslednje vreme, ali smo i pored svega mišljenja da će tim iz Majamija nekako doći do tri boda na ovom meču, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica CircusCasino plaća sa fenomenalnom kvotom 2.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.