Ponedeljak, 09/08 - Fudbal, Rusija, Premijer liga
09/08Sochi vs Ural1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
08/08/2021 08:48
Poslednji meč trećeg kola ruske Premijer lige se igra u Sočiju gde će istoimena ekipa na svom terenu dočekati Ural. Susret između ova dva tima je zakazan za 18 časova.
Soči

Prošle sezone su fudbaleri Sočija mimo svih očekivanja zauzeli peto mesto na tabeli u najkvalitetnijem rangu ruskog fudbala što im je između ostalog i donelo plasman u kvalifikacije za novoformiranu Ligu Konferencija.
Ono što je veoma zanimljivo je da je ova ekipa osnovana pre samo tri godine, pa je plasman u kvalifikacije za novoformirano takmičenje svakako ogroman uspeh.
Trenutno se Soči nalazi na šestom mestu na tabeli ruske Premijer lige sa tri osvojena boda, i to pošto su u prvom kolu poraženi na gostovanju kod Nižnjeg, da bi nakon toga u prošlom kolu slavili na teškom gostovanju kod Ahmata iz Groznog, kada je bilo 1:2.

Ural

Što se tiče Urala, sigurno je da će primarni cilj ovog tima biti opstanak u društvu najboljih.
Nema nikakve sumnje da će to biti izuzetno težak zadatak pošto se posle dva odigrana kola ova ekipa nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo jednim osvojenim bodom.
U prvom kolu je Ural na svom terenu doživeo težak poraz od Krasnodara, a taj meč je završen rezultatom 0:3.
U prošlom kolu je ova simpatična ekipa odigrala jedan solidan meč na svom terenu protiv Nižnjeg koji za sada predstavlja najprijatnije iznenađenje u ovogodišnjem izdanju Premijer lige, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Soči je barem na papiru daleko kvalitetnija ekipa i mišljenja smo da će nam to i pokazati na ovom duelu pa vam predlažemo da odigrate jedinicu koju kladionica CircusCasino plaća sa kvotom 1.67.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.