Ponedeljak, 09/08 - Fudbal, Švedska, Alsvenska
09/08Norčeping vs Kalmar1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
08/08/2021 09:01
U ponedeljak su na programu poslednja dva meča četrnaestog kola švedskog šampionata, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Norčepinga i Kalmara. Susret između ova dva tima je zakazan za 19 časova.
Norčeping

Fudbaleri Norčepinga igraju solidno u ovogodišnjem izdanju švedskog Alsvenskana, a u ovom trenutku se nalaze na šestom mestu na tabeli uz deset bodova manjka u odnosu na vodeći Jurgorden.
Do sada je ova ekipa odigrala trinaest mečeva u najkvalitetnijem rangu švedskog fudbala i ostvarila šest trijumfa, dva remija i pet poraza.
U prošlom kolu je Norčeping odigrao jedan dosta dobar meč na gostovanju kod Geteborga i slavio sa 1:2, što je bila treća pobeda ovog tima na gostovanjima.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je ovaj tim odigrao šest mečeva i ostvario tri trijumfa, dva remija i samo jedan poraz.

Kalmar

Kalmar pruža slične partije kao i njegov protivnik na ovom duelu, uz podatak da se ovaj tim trenutno nalazi na sedmom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na šestoplasirani Norčeping.
Do sada je ova ekipa odigrala trinaest mečeva u Alsvenskanu i ostvarila četiri trijumfa, čak pet remija, ali i četiri poraza.
U prošlom kolu je Kalmar prekinuo crnu seriju od nekoliko mečeva bez trijumfa i slavio na svom terenu protiv Mjalbija, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Inače, kada su u pitanju gostovanja do sada je ova ekipa odigrala šest mečeva u gostima i ostvarila samo jedan trijumf, tri remija i dva poraza.

Naš predlog

Norčeping tradiocinalno pruža dosta dobre partije na svom terenu dok se Kalmar za sada blago rečeno nije snašao na strani, pa vam zbog svega toga hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa fenomenalnom kvotom 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.