Utorak, 10/08 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
10/08Mitjiland vs PSVUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
09/08/2021 17:11
Veliku prednost imaju Holanđani posle prve utakmice pa domaćinu ne preostaje ništa drugo nego da svim silama krene u napad od prvog minuta. Utakmica u Danskoj igra se u utorak u 20 časova.
Mitjiland

Teško će Mitjiland drugu godinu zaredom igrati u Ligi šampiona. Pošto su u Danskoj ostali bez titule koja je otišla u vitrine Brondbija, moraju kao vicešampioni da put krče preko staze nešampiona, što je izuzetno zahtevan zadatak. Uspeli su u prošlom kolu da izbace škotski Seltik, tek posle produžetaka, ali će teško isto ponoviti u okršaju sa holandskim PSV-om. Glavni razlog za pesimizam koji širimo u ime tima iz Herninga je visok poraz u Ajndhovenu pre sedam dana. PSV je dao tri gola Mitjilandu za samo 13 minuta, od 19 do 32. Na opšte iznenađenje 3:0 je bio i konačan rezultat ovog meča i pored činjeice da se igralo još sat vremena na \'\'Filips areni\'\'. Uspeo je Mitjiland da se brzo uspravi nakon tog neuspeha, u petak je na domaćem terenu pobedio Vejle sa 4:1, pa verujemo da svi prželjkuju isti rezultat i posle 90 minuta duela sa PSV-om, što bi dovelo do produžetaka u Herningu.

PSV

\'\'Filipsovci\'\' su započeli fantastično novu sezonu. Moramo da priznamo da su nas iznenadili odličnim igrama i sjajnim rezultatima, mada Eredivizija još nije ni počela. PSV je u prošlom kolu kvalifikacija izbacio turski Galatasaraj i to tako što mu je dao sedam golova u dva meča. Da to nije bilo slučajno, fudbaleri holandskog vcešampiona pokazali su u meču Super kupa u kome su do nogu potukli aktuelnog prvaka, ekipu Ajaksa, i to u sred Amsterdama sa 4:0. Ovaj ishod zabezeknuo je sve iole bolje poznavaoce fudbala na prostoru ove male zemlje velikih rezultata. Gledano kroz prizmu ovih ishoda, poraz Mitjilanda od 3:0 i nije tako tragičan. Neće PSV dozvoliti nikakvo iznenađenje u Danskoj, ali sigurno je da moraju biti maksimalno oprezni.

Predlog

Ne vidimo razlod da ovaj meč protekne bez golova. Domaćin nema šta da brani, mora svim silama u napad, a to PSV ume da iskoristi, kao što je uspeo i u Istanbulu. Ima Mitjiland dobar napadački potencijal i očekujemo i da oni nađu put do gola rivala. Naš predlog se zato odnosi na golove, a smatramo da će njih biti bar tri ukupno. Za 3+ u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 1.67.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.