Utorak, 10/08 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
10/08Monako vs Sparta PragueUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
10/08/2021 00:17
U utorak su na programu revanš mečevi trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Monaka i Sparte i Praga. Prvi susret između ove dve ekipe je završen rezultatom 2:0 za tim iz kneževine, a revanš je zakazan za 20:00h.
Monako

Primarni cilj Monaka je plasman u Ligu šampiona, i za sada su na pravom putu da to i ostvare pošto imaju lepu prednost iz prvog meča trećeg kola kvalifikacija, ali i da prođu Spartu ostaje im još jedna prepreka na putu ka najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju.
U prošlom meču su izabranici trenera Kovača bez većih problema slavili protiv češkog vicešampiona, a taj duel je završen rezultatom 2:0.
Ipak, kada je u pitanju start francuskog šampionata tim iz kneževine je u prvom kolu samo remizirao protiv Nanta, pošto je taj meč završen rezultatom 1:1.

Sparta Prag

Da i dalje važi pravilo gola u gostima sigurno je da češki predstavnik više ne bi imao apsolutno nikakve šanse za prolazak u plej-of u Ligu šampiona, ali treba biti realan pa priznati da su i ovako šanse dosta male.
Tim iz kneževine je u Češkoj slavio bez većih problema sa 0:2, i utisak je da će revanš biti samo formalnost.
Ono što treba reći je da tim iz Praga igra fantastično u novoj sezoni češkog šampionata, pošto se posle tri odigrana kola nalaze na prvom mestu na tabeli uz maksimalan broj bodova, ali i sjajnu gol razliku 10:2.
U poslednjem kolu prvenstva Sparta je bez većih problema slavila na svom terenu sa 2:0 protiv Karvine.

Naš predlog

Utisak je da je sve rešeno kada je ovaj dvomeč u pitanju, ali ne treba da nas iznenadi ako ovog bude jedan meč na kom ćemo videti baš dosta golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.