Četvrtak, 12/08 - Fudbal, Međunarodni, Kup Libertadores
12/08River Plata vs Atletiko Mineiro1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
10/08/2021 02:54
U noći između srede i četvrtka se nastavljaju prvi mečevi četvrtfinala Kopa Libertadores, a za vas smo ovog puta pripremili duel između River Plejta i Atletiko Mineira. Susret između ova dva tima je zakazan za 02:30h.
River Plejt

Fudbaleri River Plejta imaju dosta problema na startu argentinske Superlige.
Naime, aktuelni vicešampion se posle pet odigranih kola nalazi tek na jedanaestom mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Independijente.
U prošlom kolu su izabranici Marsela Galjarda doživeli novi poraz i to na gostovanju kod Godoj Kruza, pošto je taj meč završen rezultatom 2:1.
Ipak, u Kopa Libertadoresu stvari idu baš onako kako su svi u klubu zamislili pošto se River Plejt plasirao u četvrtfinale ovog takmičenja i očekuje ga dvomeč sa nimalo naivnim Atletiko Mineirom.

Atletiko Mineiro

Atletiko Mineiro pruža brutalne partije u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije A, a to će nam bez ikakve sumnje najbolje potvrditi i trenutna tabela koja nam pokazuje da se ova ekipa trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli uz dva boda viška u odnosu na drugoplasirani Palmeiras, koji je kao što je svima i poznato aktuelni šampion Južne Amerike.
U poslednje vreme Atletiko igra sjajno pa su tako fudbaleri ovog tima na pet poslednjih susreta zabeležili isto toliko trijumfa, a poslednji se desio u prošlom kolu kada su slavili na gostovanju kod novajlije Žuventuda, pošto je taj meč završen rezultatom 0:2.
Do plasmana u četvrfinale Kopa Libertadoresa ova ekipa je stigla preko Boke Juniors koju su eliminisali nakon bolje izvođenja jedanesteraca.

Naš predlog

River Plejt brani čast Argentine u Kopa Libertadoresu i ako neko zna kako se igraju ovi eliminacioni mečevi onda su to svakako izabranici Marsela Galjarda, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica CircusCasino plaća sa kvotom 1.87.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.