Četvrtak, 12/08 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
12/08Sampaio Corrêa vs Náutico RR1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
10/08/2021 03:15
U sredu je poprilično slaba ponuda za klađenje, pa smo zbog toga za vas analizirali jedan meč iz brazilske Serije B i to duel između Sampajo Koreje i Nautika. Susret između ova dva tima je zakazan za 02:30h.
Sampajo Korea

Fudbaleri Sampajo Koreje igraju odlično u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije B pošto se trenutno nalaze na šestom mestu na tabeli uz samo četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Nautiko, koji im između ostalog i dolazi u goste u ovom kolu.
Do sada je ova ekipa odigrala šesnaest mečeva u šampionatu i ostvarila sedam trijumfa, pet remija i četiri poraza.
U prošlom kolu je Sampajo Korea odigrala još jedan odličan meč i slavila na gostovanju kod Vilja Nove, a taj duel je završen rezultatom 0:2, što je bio treći trijumf za ovu ekipu na gostovanjima.

Nautiko

Malo ko je očekivao da će se u ovoj fazi šampionata Nautiko nalazi tu gde se nalazi, a to je za one koji ne znaju prvo mesto na tabeli brazilske Serije B.
Od samog početka je ova ekipa krenula silovito u nameri da konačno dođe do plasmana u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala i kako sada stvari stoje na pravom su putu pošto je poznato da četiri prvoplasirana tima iz Serije B na kraju ulaze u Seriju A.
U prošlom kolu je Nautiko nažalost doživeo težak poraz na svom terenu protiv Konfijanse, a taj duel je završen rezultatom 0:4, što je bio tek drugi poraz za lidera na tabeli u ovoj sezoni, ali i drugi uzastopni.

Naš predlog

Obzirom na sve ono što je Nautiko prikazao u dosadašnjem toku šampionata, mišljenja smo da bi bilo previše kada ova ekipa i na četvrtom uzastopnom susretu ne bi ostvarila trijumf, i zbog toga vam najviše i savetujemo da hrabro probate sa dvojkom, za koju je kladionica CircusCasino pripremila fenomenalnu kvotu koja iznosi 2.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.