Sreda, 11/08 - Fudbal, Engleska, EFL Kup
11/08Coventry City vs Northampton TownUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
8 / 10 Ulog
10/08/2021 10:24
Ovo je utakmica prvog kola engleskog EFL kupa. Koventri dočekuje ekipu Nortemptona u sredu u 20.45.
Koventri

KOventri Siti je uradio ono najvažnije u prethodnoj sezoni, ostao je u Čempionšipu u koji se plasirao godinu ranije. Možda sam plasman nije bio za ponos, ali osvojiti kao novajlija 16. mestu u konkurenciji engleskih drugoligaša u, po mnogima, najjačoj drugoj ligi na svetu, nije mala stvar. Ambicije Koventrija su i ove sezone slične, postati stabilan član Čempionšipa i sačekati konačno završetak radova na svom novom stadionu. Oni su još uvek domaćini u komšijskom Birmingemu, na stadionu Birmingem Sitija, evo više od dve godine. Odlično su započeli prvenstvo, u prvom kolu su kao domaćini slavili pobedu od 2:1 nad Notingem Forestom, pa je duel sa Nortempton prilika da šansu dobiju fudbaleri koji nisu igrali protiv \'\'šumara\'\' iz Notingema.

Nortempton

Gosti su tim koji nastupa u engleskoj Ligi 2, tačnije četvrtom rangu takmičenja na Ostrvu. I oni su bili uspešni na startu nove sezone, pobedili su na svom terenu Port Vejl minimalnim rezultatom i stigli su do prva tri boda u prvenstvu. Prethodni šampionat Nortempton je igrao u rangu više, bili su članovi Lige 1, ali su prvenstvo završili na neslavnom 22. mestu i spustili su se u Ligu 2. Planovi su da se ekspresno vrate u treći rang, ali do tog cilja put je dug i napran. Prvenstvo traje punih 46 kola, a tu je i eventualni baraž. Još je rano za planiranje, sada sledi period odigravanja velikog broja mečeva u tratkom vremenskom periodu, pa je sigurno da im EFL kup nije prioritet. Videćemo kakav će tim protiv Koventrija izvesti menadžer Nortemptona Džon Brejdi, inače Australijanac.

Predlog

Dva ranga dele ove dve ekipe, mada su pre samo četiri godine igrali zajedno u Ligi 1. Sada je Koventri drugoligaš, a Nortempton je u LIgi 2. Samim tim jasno je ko je favorit, pa i pod uslovom da treneri pošalju na teren rezervne timove, što je često slučaj u ovom takmičenju. Naš predlog se odnosi na golove, kada su tvrdom Notingemu dali dva, zašto fudbaleri Koventrija ne bi dva gola postigli i protiv Nortemptona? Za tip T12+ u kladionici CircusCasino dobija se koeficijent 1.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.