Četvrtak, 12/08 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
12/08Sivaspor vs Dinamo Batumi1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
10/08/2021 16:45
Turski predstavnik stekao je gol prednosti nakon prvog meča u Gruziji. Sada mu preostaje da tu prednost sačuva ili je dodatno uveća Utakmica se igra u četvrtak u 20 časova.
Sivaspor

Siva je imala odličnu prethodnu sezonu. Debitovali su u grupnoj fazi Lige Evrope, igrali su sassvim solidno, a prvenstvo Turske završili su na petom mestu i tako izborili novi izlazak u Evropu. Ovog puta je to u Ligi konferencija, a do plasmana u grupnu fazu treba da izbace Dinamo iz Batumija, već su na pola puta, ali i još jednog rivala. Turska Super liga počinje narednog vikenda, i jedino to mođe da bude otežavajuća okolnost za Sivaspor. U prethodnom kolu kvalifikacija dva puta su pobedili moldavski Petrokub, oba puta sa po 1:0, i to su bili jedini zvanični mečevi u aktuelnoj sezoni, izuzimajući prvi duel u Batumiju.

Dinamo Batumi

Posle mesec dana pauze prošlog vikenda nastavljeno je prvenstvo Gruzije u fudbalu. Dinamo je u Batumiju pobedio Samtrediju sa 3:1 i održao se na čelu tabele posle 22 odigrana kola, sa dva boda prednosti u odnosu na drugoplasiranog imenjaka iz Tbilisija. Dinamo iz Batumija je prethodno prvenstvo završio na drugom mestu. Imali su četiri boda zaostatka za ekipom Dinama iz tbilisija i sada žele da šampionski naslov presele i svoje vitrine. U kvalifikacijama su igrali dobro, prvo su izbacili Tre Pene, a onda napravili malo iznenađenje eliminisavši BATE Borisov, i to posle poraza na svom terenu od 1:0 u prvom meču. U revanšu su zgromili Beloruse, bilo je čak 4:1 i to je nešto na šta će morati da obrate pažnju u ekipi turskog tima.

Predlog

Turci su znatno kvalitetniji tim, i potrebno je samo da ozbiljno shvate rivala. To su uradili u prvom meču, pa su slavili pobedu od 2:1. Pri tom su uspeli da sustignu i prestignu prednost svog rivala, a pobedonosni gol postigli su duboko u sudijskoj nadoknadi. Siva spor je vojevao sa jednim Vilajrealmo prethodne sezone u grupnoj fazi LIge Evrope, a \'\'Žuta podmornica\'\' je kasnije stigla do trofeja u ovom takmičenju. Veliko je to iskustvo i verujemo da će znati da ga primene u meču sa Dinamom iz Batumija. Za jedinicu se u kladionici 1xbet dobija kvota 1.72.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.