Petak, 13/08 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
13/08Sankt Pauli vs Hamburger SVUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
11/08/2021 11:32
Gradski derbi najveće nemačke luke igra se u trenutku kada su obe ekipe u sjajnoj formi. Utamica je na programu u petak u 18.30.
Sent Pauli

Cvajta se tek zahuktava, a već sada možemo reći da su bili u pravu svi oni koji su tvrdili da će ovo prvenstvo biti zanimljivije od bilo ko prethodnog. Tu su velikani nemačkog fudbala Verder, Šalke, Hamburger, pa i Hanover i Nirnberg, ali mogu iznenaditi i ostali timovi. Sent Pauli je odlično otvorio sezonu. U prvenstvu su ubedljivo pobedili Kil na svom terenu, dok su bez golova igrali na gostovanju kod Auea. Prošle sedmice na programu je bio DFB kup, a tim iz predgrađa Hamburga pobedio je kao gost u Magdeburgu sa 3:2. Bio je i Sent Pauli bundesligaš, ali ako bi u ovoj sezoni uspeli da stignu do elite, bio bi to najznačajniji rezultat ovog kluba u novijoj istoriji.

Hamburger

Ne znamo više šta da kažemo o timu Hamburgera. Oni su se jednostavno zaglavili u Cvajti, mada su im svi predviđali ekspresan povratak u elitu nakon ispadanja. Međutim, već tri sezone oni nikako da se domognu bar baraža. Sve odlično funkcioniše do samog finaša sezone, a onda na volšeban način kreće kriza i Hamburger ostaje bez Bundeslige. Neko bi rekao da to čine namerno, ali je teško poverovati da timu iz ovako velikog grada i sa takvom fudbalskom tradicijom, odgovara igranje u drugoj ligi. Pre će biti da je stavr u ogrmonom pritisku i očekivanjima, pa da fudbaleri ne uspevaju da se odupru tome kada dođe vreme tžraspleta. Opet je Hamburger dobro krenuo. U derbiju prvog kola slavili su u Gelzenkirhenu protiv Šalkea, a onda su na svom terenu igrali nerešeno sa Dinamom iz Drezdena. I oni su uspešno prebrodili prvo kolo Kupa, na gostovanju u Braungšvajgu slavili su sa 2:1.

Predlog

Utakmice između Sent Paulija i Hamburgera uvek su više od igre. Ogroman je rivalitet između ova dva hamburška kluba, mada je Sent Pauli predgrađe ove najpoznatije nemačke luke. Nisu imali priliku da često igraju zvanične utakmice, ali se i to promenilo u prethodne tri sezone. Ovo im je sedam utakmica u nizu, a Hamburger je uspeo da dobije samo jednu od prethodnih šest. Za to vreme Sent Pauli je upisao tri pobede, poslednju proletos na svom terenu. Očekujemo da ovde bude golova, obe ekipe igraće na pobedu, a predlažemo vam 3+. Za ovaj tip u kladionici 1xbet kvota je 1.74.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.