Petak, 13/08 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
13/08Operário PR vs Botafogo1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
12/08/2021 03:53
Mečevi sedamnaestog kola brazilske Serije B su nam doneli dosta uzbuđenja, a u poslednjem duelu u ovom kolu se sastaju Operario i Botafogo. Meč između ova dva kluba je zakazan za 02:30h.
Operario

Fudbaleri Operarija za sada igraju promenljivo od samog starta šampionata, a posle šesnaest odigranih mečeva ova ekipa se nalazi na sredini tabele, preciznije na jedanaestom mestu sa 24 osvojena boda, što je za bod više od devetoplasiranog Botafoga, koji im između ostalog dolazi u goste u ovom kolu.
U prošlom kolu je Operario odigrao jedan poprilično dobar meč na gostovanju kod Rema i slavio sa 0:1.
Inače, kada su poslednjih pet mečeva u pitanju, u tom periodu je tim sa sredine tabele ostvario dva trijumfa i tri poraza, što nam još jednom pokazuje da Operario igra poprilično promenljivo.

Botafogo

Nažalost, Botafogo je prošle sezone ispao iz Serije A, i sigurno je da će primarni cilj biti povratak u društvo najboljih, što će svakako biti izuzetno težak zadatak.
Naime, ova ekipa se trenutno nalazi na devetom mestu na tabeli i ima osam bodova manjka u odnosu na vodeću Koritibu, što ruku na srce i nije neka nenadoknadiva razlika, a svakako prve četiri prvoplasirane ekipa na kraju prvenstva ulaze u Seriju A.
U poslednje vreme Botafogo igra fenomenalno pa su tako fudbaleri ovog tima na četiri poslednja meča ostvarili isto toliko trijumfa, a poslednji se desio u prošlom kolu kada je ova ekipa slavila na svom terenu protiv Ponte Prete, pošto je bilo 2:0.

Naš predlog

Botafogo igra fenomenalno u poslednje vreme i mišljenja smo da im se smeši peti uzastopni trijumf, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica CircusCasino plaća sa fantastičnom kvotom 2.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.