Petak, 13/08 - Fudbal, Međunarodni, Kup Libertadores
13/08Fluminense vs Barselona1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
12/08/2021 04:58
U noći između četvrtka i petka je na programu poslednji četvrtfinalni meč Kopa Libertadores u kom će Fluminense na svom terenu dočekati ekipu Barselone. Duel između ova dva tima je zakazan za 02:30h.
Fluminense

Fudbaleri Fluminensea su pružali fantastične partije u grupnoj fazi Kopa Libetadores gde su mimo svih očekivanja završili na prvom mestu na tabeli i to ispred River Plejta koji je bio ne samo favorit u grupi, već i jedan od glavnih favorita za osvajanje ovog takmičenja iako je sinoć doživeo poraz u prvom četvrtfinalnom meču na svom terenu od Atletiko Mineira.
U osmini finala je brazilske predstavnik bez većih problema eliminisao Sero Portenjo zbog čega u lepom raspoloženju dočekuju Barselonu iz Ekvadora koja je takođe igrala sjajno u grupnoj fazi.

Barselona

I Barselona je igrala sjajno u grupnoj fazi Kopa Libertadores u grupi koja je po mnogim mišljenjima bila i najjača, pošto su se pored njih tu našle još i ekipe Boke Juniors, ali i Santosa, za koji je opšte poznato da je prošle sezone igrao finale ovog takmičenja.
Na kraju je predstavnik Ekvadora takmičenje završio na prvom mestu u grupi uz tri boda viška u odnosu na drugoplasiranu Boku Juniors, ali i čak sedam bodova više nego li trećeplasirani Santos, što nam verovatno i najbolje svedoči koliko dobro je ovaj tim igrao u klupskom prvenstvu Južne Amerike.

Naš predlog

I jedan i drugi tim igraju iznad svih očekivanja kada je u pitanju ovogodišnje izdanje Kopa Libertadores, a prednost ovog puta ipak dajemo domaćoj ekipi koja ima dosta više iskustva kada su ovakvi mečevi u pitanju, zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.02.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.