Subota, 14/08 - Fudbal, SAD, MLS
14/08San Hoze vs Vajtkeps1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
13/08/2021 02:42
Ovog vikenda nas očekuje novo kolo u u MLS šampionatu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između San Hozea i Vankuvera. Susret između ova dva tima je zakazan za 04:30h.
San Hoze

Fudbaleri ovog tima nisu na najbolji mogući način započeli ovaj šampionat, međutim, primetno je da kako vreme prolazi tako i San Hoze pruža sve bolje partije.
Nekako je i podatak koji nam to najbolje pokazuje taj da ova ekipa na pet poslednjih susreta ne zna za poraz, i to pošto su ostvarili dva trijumfa uz čak tri remija.
Trenutno se San Hoze nalazi tek na desetom mestu na tabeli zapadne konferencije, a poznato je da je primarni cilj ovog tima plasman u plej-of, gde će se plasirati sedam prvoplasiranih timova u konferenciji.

Vankuver

Jedno od najvećih razočarenja ovogodišnjeg izdanja MLS-a je bez sumnje ekipa Vankuvera.
Naime, popularni "Vajtkepsi" se posle sedamnaest odigranih mečeva nalaze na poslednjem mestu na tabeli zapadne konferencije uz učinak od samo tri trijumfa, čak sedam remija, ali isto toliko i poraza.
U prošlom kolu je "fenjeraš" ruku na srce odigrao jedan solidan meč i remizirao na gostovanju kod LA Galaksija, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Inače, kada su u pitanju gostovanja, "Vajtkepsi" su odigrali devet mečeva na kojima nemaju nijedan trijumf uz pet remija i četiri poraza.

Naš predlog

Ne treba biti previše pametan pa zaključiti da je San Hoze koji igra sjajno u poslednje vreme veliki favorit na ovom susretu protiv Vankuvera koji ima ogromnih problema na gostovanjima, zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila sjajnu kvotu 1.72.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.